Yeah, you know

Jeg skulle egentlig få gjort litt skolearbeid også i dag, men det ble desverre ikke så mye av det. Har sett gjennom noen medikamentregningsoppgaver og slikt, men predagogisk sykepleieplan står fortsatt helt tomt.

Hellcats fikk jeg sett da, det gjorde jeg. Liker serien kjempegodt! Skulle bare ønske det var kommet ut flere episoder av den!! Jeg syns alltid det er så kjedelig å måtte vente lenge før nye episoder kommer ut!

Hva har du gjort i dag?
Ser du på noen tv-serier for tiden?

 

Hungry

Gjett hva vi skal ha til middag i dag da? Jo, pølse og spaghetti!! Can't wait♥Etter middagen skal jeg kose meg med en episode hellcats, eller flere!

Hva skal du ha til middag i dag?
Hva skal du finne på i kveld?

Bena på bordet

CSI på tv, smoothie i glasset, og Olav ved siden av meg. Kan tirsdagskvelden bli noe bedre? Nei, tvilsomt!!Har du hatt en fin tirdag?
Hva har du gjort i dag?
Hvordan ser kvelden din ut?

Elektronikkverden.no

Har du hørt om nettsiden Elektronikkverden.no? Det hadde ikke jeg heller, men jeg tok en titt der inne nettopp - og fytti for noen priser. De hadde iphonedeksler til kun 25,- kroner! Har du hørt noe så billig? Ta en titt du også viss du vil se noen billige deksler. De selger også oppladbar høytaler til 199,- (nesten lik den jeg bruker nå). Ta en titt HER du også, kanskje du finner noe som faller i smak?

Har du hørt om nettsiden?
Har du vært innom/skal du ta en titt?

 

To pakker klar for utsending

Fikk inn to bestillinger i går, så nå er de klare for utsending. Venter bare på betalingen, så kommer de susende i posten til to søte lesere!! Håper dere blir fornøyde!!


Timene etter jobb har gått alt for fort. Jeg føler at jeg nettopp kom inn døra, men tiden bare flyr forbi. Har blitt hekta på hellcats jeg, så har sett en episode av det etter jobb, og ryddet opp etter middagen. Vet ikke helt hva jeg finner på de siste timene før leggetid jeg. Har pedagogisk sykepleieplan jeg burde jobbe med, men av en eller annen grunn bare sitter jeg og ser på dokumentet, uten å få gjort noe. Blæh.....

Motivasjonen kommer nok etterhvert den også. Jeg håper alle får en fin tirsdagskveld! Har du noen forespørsler til fimoting du vil kjøpe - så gi beskjed!!

Hva syns du om figurene jeg skal sende ut?
Hva skal du i kveld?
Har du problemer med å finne motivasjonen til tider?

Ukens blogg....

... ble Helene fra denne bloggen HER. Gratulerer så mye til henne!

Ble det deg?
Viss ikke; meld deg på til neste ukes "ukens blogg" her.

Dagvakt

Enda en dagvakt står for tur. Jeg har vært heldig å ha langhelg i helga, men siden den har vært travel og koselig - så har tiden gått utrolig fort. Derfor føles det nesten ut som om jeg var på dagvakt i går også, neida. Men jeg håper alle får en flott tirdag!!

Hva skal du i dag?
Har du hatt langhelg? Eller kanskje du har ferie?

Noen ønsker?

Jeg tar frem fimoen min litt nå jeg, før jeg må komme meg i seng om ikke så altfor lenge. Dagvakt i morgen, så må få meg litt søvn før det. Men jeg tenkte jeg kunne spørre dere om dere har noen ønsker på farger/figuerer jeg skal lage? Trenger inspirasjon!!

Det blir nok til at jeg lager noen flere ugler i dag, uansett! Så får dere heller si hva dere ønsker jeg skal lage til en annen gang. Vil høre både farger, mønster og type figurer!!

Dagen i dag har bare gått til vas. Jeg fikk ikke gjort det jeg hadde planlagt, og timene har likevell gått minst like fort. Jaja, jeg får skjerpe meg en annen dag. Kårer forresten ukens blogg i morgen etter jobb, så viss du ikke har meldt deg på enda, kan du gjøre det i forrige innlegg. Håper alle har hatt en fin mandag! Er fortsatt misunt på alle som har hatt, eller nå har fått vinterferie!!! Heldige, heldige...

Hva syns du jeg skal lage?
Hva har du gjort i dag?


Tutorial på å lage oreocookien finner dere HER.

Vil du bli ukens blogg?

På tide med ny runde "ukens blogg". Så meld deg på!
Kjærlighetens fem språkForlovelsesgave fra den ene onkelen og tanta til Olav. Jeg visste ikke at det var vanlig å gi det, og tror kanskje ikke det er så veldig vanlig heller, men veldig koselig var det uansett. Denne boka er jeg sikker på at faller i smak. Gleder meg til å bla litt i den.

Har du hørt om forlovelsesgave før? Har du hørt om boka før?
Er du glad i å lese?

Salgsblogg!

Jeg har opprettet en salgsblogg jeg. Tenkte jeg kunne legge ut litt fimoprodukter der også, etterhvert, og ikke bare på epla-butikken. Hva tenker dere om det? Brukte en header jeg har hatt liggendes noen måneder - så derfor står det ikke salgsblogg på den.

Du finner salgsbloggen min HER.

Hva syns du?
Kommer du til å kjøpe noe, tror du?

New in

Jeg laget en sneak peak for dere på lørdagen, men tenkte jeg kunne vise litt tydeligere hva jeg kjøpte nå når jeg har litt bedre tid. Utenom sjokolade, brus og vann kjøpte jeg altså dette:


Fra bikbok: bukse, t-skjorte + en hvit topp.


Jeg skal bytte den hvite toppen tror jeg, har ikke bestemt meg enda. Og så fikk jeg med en gratis truse på kjøpet.


Fra panduro: fire nye fimo-leirer.


Fra H&M: 5pk sokker, + 3pk venus emcrace.


Fra Clas Ohlson: Kamerastativ.

Hva syns du om innkjøpene?
Har du brukt mye penger i det siste?

Vinneren av Blåseape...

... ble Linda fra denne bloggen HER. Gratulerer så mye! Send mail på kethmh@hotmail.com med fullt navn og adresse, så kommer blåseapen i posten om ikke så lenge!Ble det deg?
Vil du ha ny konkurranse snart?

Tiden flyr

Da var snart helga over allerede, desverre. Det har vært en travel helg her hjemme - med mange besøk og mye som har skjedd stort sett hele tiden. Om et kvarters tid tar vi turen mot Stavanger, og deretter bussen hjem igjen til Bergen. Har ikke fått tatt noe særlig med bilder denne helgen heller, men kan jo dele de få jeg har med dere i et senere innlegg. Nå må jeg pakke meg ut dørene, og passe på at jeg har med meg alt! Det er typisk meg å glemme igjen noe...

Nå er forresten London-tur med mor bestilt, også. Jeg gleder meg masse masse! Har du vært i London? Har du noen butikker/museer/musikaler å anbefale? Så nå er det bare å glede seg til påskeferien om 5 uker. London og sydentur blir ikke feil nei.

Hva har du gjort i helgen?
Har du hatt det travelt?


Husk å meld dere på giveawayen min HER. Det var ikke meningen den skulle vare så lenge, men jeg skal kåre en vinner i kveld eller i morgen!!! (Jeg har ikke fått tid til å kommentere tilbake på kommentarer heller (i går og idag), men det kommer etterhvert!!)

Sneak peak - dagens innkjøp

Jeg kom nesten nettopp hjem fra kvardrat, så jeg gir dere en liten sneak peak på det jeg kjøpte. Etterpå må jeg nesten gjøre meg klar til "en annerledes valentinskveld" som skal være oppi kirka her. Blir nok koselig, selv om jeg egentlig ikke er så gira på å ha på kjole i kveld. Jeg klarte selvfølgelig å glemme å pakke med meg kjolen jeg hadde tenkt å bruke, så derfor har jeg lånt en kjole av Pia. Den er litt sommerslig, og lysegul - men det er nå vertfall bedre enn ingen kjole!!


Hva syns du om sneak peak'en? Ser det ut som kjekke innkjøp? Hva tror du jeg har kjøpt fornoe?

Hva skal du i kveld?
Har du hatt en fin lørdag så langt?

Empty wallet

Jeg tar turen til kvadrat nå jeg, kjøpesenteret som er her hjemme. Tenkte å tømme lommeboken i dag, neida! Men jeg har litt ting jeg har lyst på og trenger - så da benytter jeg sjansen nå som jeg er i nærheten av kvadrat.


Ha en fin lørdag alle sammen♥

Hva skal du i dag?
Skal du på shopping?

Fokus

Tar turen opp i kirka for å gå på møte i kveld jeg. Ville jo likt å se "The voice" i kveld også da, men siden det ikke er så ofte jeg er hjemme så må jeg nesten benytte sjansen. Det blir koselig å se alle de kjekke folkene igjen.Har du hatt en fin fredag så langt?
Hva skal du i kveld?

Nytt og spennende

Det har kommet en ny nettside for kjøp av piercinger og lignende. Der skal jeg kikke litt rundt vertfall, ta en titt du også!!Har du noen piercinger?
Har du hørt om nettbutikken?

Karius og bactus

Hadde kun ett hull i dag da, forbedring!!! Så det gikk veldig fort hos tannlegen i dag, heldigvis. Nå skal jeg vente til Pia har vasket ferdig og dysja, og så skal vi kose oss med litt usunne greier. Spise litt mer pistasj-is, sjokolade og popcorn - blir godt det.

Nå er det endelig helg, og mange heldiggriser får vinterferie i dag. Håper alle koser seg masse masse!!

Hva skal du i dag?
Hvilke planer har du for helga?

Escada Rockin' Rio

Liker du escada parfymene? Jeg elsker dem, så kunne ikke akkurat la være å delta! Delta du også?!

escvinn2rr
Stikkord:

P for pistasjOkei, jeg vet at det var dårlig bilde, men jeg orket ikke ta frem speilrefleksen for å ta et bilde av den nydelige isen jeg spiser. Jeg sitter i senga med beste Pia, is, musikk, og har det fint! Dette har jeg lengtet lenge etter. Mor og Kenneth hadde lagd god nachos til meg til jeg kom meg hjem. Love my life. Vi skal snart ta kvelden, etter ei lang og hard uke. Pia har hatt ferie da, heldiggrisen!

Så nå skal jeg nyte langhelga mi. Starter med å gå til tannlegen i morgen jeg, huffameg. Jeg har sikkert noen hull som må båres vekk, til tross for at jeg har vært flink med både tanntråd og fluor... Noen tips?

Har du hatt en fin torsdag?
Hva skal du i morgen, fredag?
Lenge siden du har vært hos tannlegen?

Down the road

Endelig er langhelga her. Det var deilig å slutte på jobben i dag! Jeg har hatt fire dagvakter etterhverandre denne uka, og kjenner det har tatt på. Nå har jeg pakket nesten helt ferdig, og er klar for å pakke meg ut dørene. Vi skal ta kystbussen hjem til Rogaland om ca. en time, så det blir noen timer sittende på den. Si blogges senere!!Ha en kjempefin torsdag, søte lesere♥

Hva skal du i dag?
Har du langhelg?
Eller har du hatt ferie denne uka/skal ha neste?

Stort kupp på Blush.no

Da var det på tide med min siste dagvakt denne uken. Håper dere får en fin torsdag!!! Tenkte å starte dagen med å gi dere et godt tilbud!! Les videre i innlegget viss du er interessert.

Trenger du nye hårprodukter? Eller kanskje du trenger noe nytt i sminkepungen? Da syns jeg du bør ta turen innom Blush HER, (eller trykk på bildet). De har nemlig gitt deg muligheten til å få 50,- i rabatt på din bestilling, viss du klikker deg inn gjennom linken - og bruker koden: "blush".Har du handlet noe fra Blush.no før? Skal du benytte deg av tilbudet?
Hva skal du gjøre i dag?

Natta!!

Love you guys♥

Har du hatt en fin dag?
Har du noen planer for torsdagen?

Treasured in my heart you'll stay, untill we meet again some day

Mine tanker går til deg deg i dag, Synnøve.
Du vil alltid være i våre hjerter♥

I dag er det 5 måneder siden kreften vandt kampen. Jeg husker det som om det var i går (her), men samtidig så har tiden gått utrolig fort. Jeg ser fortsatt opp mot rommet ditt når jeg går forbi sykehuset, og tenker på deg. Jeg er så utrolig glad for å kunne se tilbake på restaurantbesøket vi hadde i september (bildet over) og andre gode minner med deg. Du var så sprudlendes og god. Savnet er stort, men du har det nok godt der du er nå ♥

#Those we love don't go away, they walk beside us every day. - Unseen, unheard, but always near; still loved, still missed and very dear.
#To live in the hearts of those we love is never to die.

One day left!

Nå har jeg så smått begynt å pakke til i morgen. Kun en dagvakt igjen, og så er det langhelg. Det skal bli utrolig herlig.


(Se på den herlige middagen vi hadde i går da!! Nammi :-D I dag er det kyllingwok som står for tur!)

Men jeg ser på hellcats nå, skal gjøre litt medikamentregning etterpå, og må pakke ferdig - så blogges senere♥

Hva skal du i dag?
Hva skal du ha til middag i dag?

UgledillaJeg lagde to nye ugler i går jeg, og gjorde dem litt mer feridge i dag. Eneste som mangler nå er å lage toppen på stanga slik at den kan hektes på enten en mobilcharm, et smykke, eller hva som helst. Hva syns du om dem? Har fått helt ugledilla jeg, syns jeg var litt kreativ da jeg lagde dem altså.

Nå er det snart kvelden, før jeg skal på dagvakt i morgen også. Kun to dagvakter igjen denne uka, så reiser jeg til rogaland på torsdag!! Har du hatt en fin dag?

Likte du uglene jeg hadde lagt?
Hva har du gjort i dag?

What doesn't kill you, makes you stronger

Åh, jeg elsker glee!!! Fikk nettopp en mail med denne videoen i. Gleder meg kjempemye til å se episoden ♥

I dag har jeg vært på jobb, vasket opp litt, laget middag, og nå tenkte jeg å få gjort litt lekser. Skal se litt på glee eller pretty little liars senere i kveld tenkte jeg. Elsker de to seriene der. Håper dere har en fin tirsdag!!!

Hva syns du om Glee's versjon av sangen?
Hvordan ser din tirsdag ut?

Ukens blogg

... ble Louise fra denne bloggen HER. Gratulerer til henne!!

Ble det deg?
Viss ikke; meld deg på til neste ukes "ukens blogg" her.

 

Vinneren av Mirablingdeksel...

...ble Sara Alexandra fra denne bloggen HER. Hun ønsket seg dette dekselet, så det kommer i posten til deg om litt. Husk å send meg mail til kethmh@hotmail.com med fullt navn, og adresse - fortest mulig.Var du med i konkurransen?
Har du handlet deksel fra Mirabling.no noen gang?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits