Vinteren gjør meg deprimert!

Det ble kanskje litt feil å bruke ordet deprimert, heller utmattet eller utslitt. Jeg har mangel på energi, og trettheten tar snart over. Jeg gleder meg mer enn noen gang til sola og tar varmen tar over. Huden er blekerere og mer rødflekkete enn noen gang og munnsårene popper ut en etter enflere om gangen! Skal det ikke ta slutt? Prøver, innleveringer og fremføringer står også for tur. Det gir meg ikke akkurat mer energi! Forhåpentligvis er det ikke bare jeg som er trett og sliten etter en lang og hard vinter. Håper sommeren blir like varm som denne vinteren har vært kald! Det hadde passet midt i blinken sier bare jeg.


Jeg kommer nok til å nedprioritere bloggen en periode fremmover, noe jeg forsåvidt har gjort noen uker allerede. Mine tre S'er skal få mesteparten oppmerksomheten min fremmover. Skole, Sosialt og Søvn. Noe å se frem til nå er vinterferien! Det skal bli deilig med en hel uke fri der det er tid til å ta igjen ikke bare skolearbeid men også mangelen på søvn! Dere får kose dere så mye som mulig fremmover, og dersom dere har noen gode tips som kan gjør meg mer opplagt - er jeg lytter øre!

Hvilke planer har du for vinterferien?

Ingenting er bedre enn en flott vielse!

Jeg var i kirka, i vielsen til John og Marion. Det helt nydelig!

Jeg elsker å se brudekjolen! Marion var helt nydelig!

Hva liker du best ved bryllup?

We heart it!


Hvordan har din helg vært?


Snart på tide med en kino!!

Nå er det en god stund siden jeg har vært på kino, så jeg fjøler det er på tide å ta turen. Tenkte kanskje jeg skulle se Did you hear about the Morgans? Eller vet dere om en som er bedre?

Har du sett denne?

Hva velger du?

Jeg syns det er utrolig gøy å lese, men noen ganger føler jeg ikke at jeg har tid til å lese en bok. Da syns jeg det er gøy å kjøpe meg et ukeblad. Som oftest blir det enten [mag eller Det nye. Men hva leser du?

Leser du ukeblad?

Blått som himmelen!

Rhapsodia

Rhapsodia by Rhapsodia (I'm in holidays!!!) featuring Yves Saint Laurent shoes

Liker du å kle deg i blått?

Ny istid på vei?

Jeg er fryktelig lei av snø nå! Det måtte jo komme enda mer av det kalde, hvite stoffet. Og vi skal liksom høre på forskere som snakker om "Global oppvarming"? Det ser ikke helt slik ut for øyeblikket. Håper at vi får en kjempevarm sommer til en forandring, i og med vi har hatt en så utrolig kald vinter!


Er du lei av snø?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits