London, baby

Åh, reisefeber. I morgen tidlig reiser jeg til London med kjekkeste Pia. Endelig skal vi få reist på tur sammen. Det er ikke bare bare å få det til å passe for en travel student og en (om mulig) enda travlere frisør. Så nå blir det jentetur og kos i fem dager til endes. Det passer meg utmerket med et lite avbrekk nå i en periode med elsk-hat forhold til bachelorskriving!! (Les: jeg har foreløpig bare kjent på det sistnevnte). Ønsk oss gjerne god tur, og kom med tips. Sørlig når det gjelder gode shopping- og spisesteder!

 

Har du vært i London? Hvor mener du at vi bør gå?

Instagram update #3

Oi, nå er det lenge siden jeg har hatt en instagram update for dere ser jeg.... Jeg har alt for mange bilder jeg har lyst til å dele med dere siden sist, men jeg må nok dele det opp i flere updates slik at det ikke blir for mange på en gang! Det er travelt å studere kjenner jeg. Det hender at jeg i den travle hverdagen heller slenger inn et bilde på instagram, enn å ta meg tid til å skrive et blogginnlegg. Så viss dere syns jeg oppdaterer litt for sjeldent her på bloggen, vil jeg anbefale dere å følge meg på instagram (kethmh - HER). Men for dere som ikke bruker instagram og/eller ikke er en av mine følgere kommer det nå litt bilder fra høsten som har vært. 
 
1. Endelig gift // 2. Den nydelige kaken  vår! // 3. Honeymoon på Rhodos // 4. Vakker sommerfugl  // 5. Første prøvetur av pulsklokka // 6. Endring av etternavn // 7. 8. 9. Berlintur med kjekkeste Janne! // 10. Flittig sykepleierstudent // 11. småsøsken på overnatting! // 12. Årets viktigste søndagstur.

Se mer på min instagrambruker: Kethmh

Hva syns du om bildene? Har du instagram?

But I keep it just in case

Åh, Demi Lovato er så flink. Nå har hun laget nok en sang som har kapret spillelisten min og blitt en av mine favoritter.

Hva syns du? Liker du sangene til Demi Lovato?

My sweet treats

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var flink til å bake og dekorere. Og at jeg hadde barnebursdager å arrangere. Se på disse søte godteposene da? Heldigvis har jeg noen søte søskenbarn jeg kan lage godteposer til.

Jeg trengte de jo egentlig ikke.... Men da jeg fant posene på nettet, klarte jeg rett og slett ikke å la være å bestille dem hjem. De var jo så søte! Det ble bestilt samtidig som jeg holdt på med bryllupsplanleggingen, så jeg la dem til på en bestilling av litt mer relevante varer. Vurderte en liten stund å lage klar godteposer til alle de små som skulle komme i bryllupet, men så fant jeg ut at det kunne bli litt vanskelig. Heldigvis ble det bare disse posene som ble trykket hjem. Til tross for at det var utallige andre produkter jeg kunne tenkt meg. Muffinsformer, sugerør, vimpler.

Det finnes alt for mye fint på nettet. Jeg har spesielt sansen for kakestyr og pynteting som blir solgt rundt på ulike nettsider. Utallige farger og kombinasjoner. Jeg kan sitte lenge å godte meg på nettsider som Partydesign og Lykkefryd. Og så får jeg jo se mange flotte bilder rundt forbi på instagram!

Hva syns du? Var ikke dette noen herlige søte godteposer?

Kosekveld med jentene

I anledning bursdagen som var, inviterte jeg noen kjekke jenter på besøk i går. Jeg lagde klar litt taco, bakte ei kake, og satt frem litt annen godis. Og så var det bare å kose seg! Det ble en veldig koselig og fin kveld. Det er kjekt å treffe litt venner, særlig nå etter jul og nyttår når det begynner å bli en stund siden sist!

... Nå skal snart jeg og Olav avgårde på kino! Vi skal se filmen "Lore". Håper den er bra!

Hvordan har din helg vært? Har du vært på kino i det siste?

Happy B-Day

I dag har jeg og lillebroren min bursdag. Vi ble vekket av koselig bursdagssang i dag, åpnet noen pakker, og spiste en god frokost.


Gratulerer så mye med 14års-dagen Jan Markus ♥

Nå kommer det snart litt bursdagsgjester inn dørene. Det blir koselig! Så da er det tid for enda mer kake og godis. (Som om det ikke har blitt nok av dette i løpet av julen. Neida.) Håper dere alle får en finfin onsdag!

Har du bursdag samme dag som et familiemedlem? Når har du bursdag?

Jeg lever

... ja, jeg lever. Tro det eller ei. Neida. Jeg tror julekalenderen tok litt knekken på meg jeg, så bloggen har blitt lagt litt tilsides i det siste. Men frykt ikke - det er bare kortvarig! Snart er ferien over, noe som betyr at jeg må tilbake til rutiner - både når det gjelder skole og blogg. Ferien er vell strengt tatt over allerede. Det er bare det at jeg har tatt meg noen ekstra fridager nå på nyåret!

Ja, og det er vell derfor jeg har hatt så grusomt vondt i halsen (og hodet) de siste tre dagene også.....

Har jeg gått glipp av noe spennende?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits