Pakke i posten

Trykk HER for å komme til konkurransen (premie: eos/øredobberl)(vinner kåres iløpet av helgen)

Åh, som jeg elsker å få pakker i posten. Pakker fra venner, pakker fra familie, pakker fra sponsorer eller rett og slett bare pakker jeg har bestilt fra nettet et sted. Alt er like gøy! Neida, det var faktisk ikke helt sant. Det er jo selvfølgelig kjekkest når pakken dukker opp helt uventet, eller når du vet pakken er på vei men innholdet er ukjent helt til jeg åpner den!! Men bestilte pakker er kjekke de også. Og tilbake til denne pakken jeg fikk i posten da. Grunnen til at denne var så gøy, var fordi den inneholdt....

... to sesonger av Greys Anatomy. Jeg er blitt helt hekta. Har gått en uke nå uten å se en eneste episode, i vente på at denne pakken skulle dukke opp i postboksen. Jeg har bare to episoder igjen av sesong 3, så da ville jeg har de neste sesongene i hus før de ble sett - slik at jeg skulle slippe å vente i spenning alt for lenge. Det er helt grusomt å måtte vente i dagesvis (og ukesvis/månedsvis som jeg må på mange av de andre seriene jeg følger med på) før det kommer nye episoder jeg kan se. Misforstå meg rett, jeg satte det på spissen. Jeg er bare veldig glad i lettvint underholdning. Tenk hvor mye jeg skal kose meg i helgen da!?!

Og når vi snakker om helg... Bare et par dager igjen nå!! Og så håper jeg at jeg snart får vite praksisplassen min også, klarer snart ikke vente lenger.... *Fingers crossed*

Har du fått noen kjekke pakker i posten i det siste? Bestiller du mye fra nettet?
Eller kanskje du mottar mange overraskelses- eller sponsorpakker?

Stop for a minute, and smile

Trykk HER for å komme til konkurransen (premie: eos/øredobberl)

Jeg har hatt en fin helg. Har du? Dagene går så fort at jeg ikke jeg rekker å gjøre halvparten av det jeg som var planlagt - ikke at det var sjokkerende nyheter. Heldigvis har jeg studiedag i morgen da, slik at jeg får gjort litt mer skolearbeid og annet jeg ikke har rukket enda. I kveld får vi koselig besøk til kveldsmaten, og så er det bare å ta fatt på en ny uke etterpå. Håper dere har kost dere masse i helga!!

Hva har du funnet på i helga? Har du noen planer for søndagskvelden?

Vinn eos

Husk å delta i konkurransen der du kan vinne eos eller øredobber HER, HER, HER eller HER!

Og folkens; det er helg!!! Herlig.

Dette innlegget kan ikke kommenteres!!
Trykk HER for å delta i konkurransen som pågår.

Gotta get up and try

Trykk HER for å komme til konkurransen (premie: eos/øredobberl)

Se på denne stilige videoen? Husker sangen veldig godt fra tidligere, men den ble nesten ny - med den stilige videoen. Spør du meg da. Opp til deg hva du syns.

Hva syns du om videoen? Liker du denne sangen til Pink?

KONKURRANSE; Vinn eos/ øredobber - AVSLUTTET

Tenkte det var på tide med en ny konkurranse, i og med det begynner å bli en stund siden julekalenderen var over. Denne gangen er premien enten en eos (av overraskelsesfarge) eller øredobbene du kan se på bildet. Husk å oppgi hva du ønsker å vinne, i kommentaren din.

For å delta må du:
- Følge meg (kethmh) på instagram.
- Legge igjen navnet på instagrambrukeren din i kommentaren.
- Blir også glad viss du trykker på likerknappen under innlegget!
- Husk å oppgi hvilken premie du ønsker.

Har du ikke instagram? Da kan du skrive om konkurransen i et innlegg på bloggen din, (og trykke på likerknappen). Viss du verken har facebook/blogg eller instagram kan du f.eks bli follower på weheartit(HER), like facebook-siden til bloggen min(HER), eller noe lignende. Husk å oppgi hva du har gjort i kommentaren.

Er du med i konkurransen? Hva har du gjort for å delta?
Og hva ønsker du å vinne?

I just got frydalized

Yey, jeg fikk det nye dekselet mitt i posten for noen dager siden. Finally. Fargene ble litt annerledes enn jeg hadde trodd, men det var nok mest fordi jeg ikke visste hva "fargekravet" på siden betydde. Men jeg er utrolig fornøyd likevell. Dekselet er fra Frydaze.com, der de har deksler til utrolig mange forskjellige mobiltyper. Ta en titt innom siden - og se om de har til din mobil! Det er gøy å kunne bruke et litt mer personlig deksel, en slike som alle andre har! Og så koster det kun 199,- inkl. frakt. Awesome!

Hva syns du om dekselet? Har du hørt om Frydaze.com?
Har du ditt eget personlige deksel?

Les miserables

For de som gjettet riktig; vi skal på kino. Jeg kjøpte premierebilletter til Olav til jul, på filmen "Les miserables"! Så nå må vi løpe ut dørene for å rekke bybanen. Håper alle får en fin fredag. Og goood helg!!

Hvilke planer har du for kvelden?

Just another thursday

Workout done, og jeg ser ut som en overmoden tomat.... Jeg syns jeg har vært flink denne uken. To treningsøkter, ingen godteri. Ja, planen er at jeg skal være litt sunnere en stund fremmover, ved å ikke spise godteri i ukedagene. Men jeg vil ikke si det alt for høyt for da får jeg bare mer lyst på. Nå er det på tide med en dusj kjenner jeg, og så blir det nok noen episoder greys før jeg tar kvelden. Snart helg folkens!! Hold ut♥ Jeg skal forresten noe veldig gøy/koselig i morgen. Noen som vil gjette hva? Hint: det er noe jeg er veldig glad i å gjøre!

Hvordan har din uke vært? Har du noen planer for fredagen?

my new addictionGreys anatomy, say no more!! Andre som er hekta?

Hvilke serier følger du med på? Eller kanskje du ikke er så glad i å se serier?

i knew you were trouble

Taylor Swift in my heart!! Denne videoen HER har bedre kvalitet, btw - for dem som vil se den på youtube.

Hva syns du om sangen? Liker du musikken til Taylor Swift?
Hvilke sanger hører du på for tiden?

Friday night

Jeg hadde tre kjekke jenter på besøk i går, som en slags liten bursdagfeiring. Jeg kjenner ikke så alt for mange her i Bergen, så det var koselig å kunne samle noen av dem her i vår lille leilighet. Vi koste oss med godis, kake, is, film og snakk. Kort sagt en avslappendes og fin fredagskveld. Syns jeg vertfall♥Nå tror jeg at jeg skal ta meg en tur ned til sentrum, finne en gave til bursdagsbarnet som skal feires i kveld, og bytte en julegave jeg fikk dobbelt av. Jeg nyter at det endelig er blitt helg igjen, haha, selv om det ikke er lenge siden det var ferie. Håper dere koser dere, dere også!! God helg folkens♥

Hadde du en koselig fredagskveld? Hvilke planer har du for dagen/resten av helgen?

Pakker i posten

  

Har fått noen kjekke pakker i posten de siste dagene! Gøy å ha bursdag. Se alt det gode jeg har fått da; sjokolade, biler, oreo, taco, lasagne, muffins, vaffler, kakao, nudler, spaghetti, kjempefint kort, ballonger ++. Jeg er heldig! Så nå har jeg mye å kose meg med fremmover. Og så må jeg nesten få brukt det nye vaffeljernet jeg fikk til jul!

Har du fått noen kjekke pakker i det siste? Ser du noe du liker?

Celebration

Om få timer har nok en bursdag passert, og bursdagsbarnet befinner seg godt plantet under den varme og gode dyna si. Jeg har hatt en veldig fin dag. Skole. Avslapping. Middag og kos hos tante Laila. Takk for alle gratulasjoner og varme tanker!

Hvordan har din dag vært? Når har du bursdag?

Birthday girl

I dag har jeg bursdag, og blir hele 21 år (tro det eller ei). Lillebroren min har også bursdag i dag, så gratulerer så mye til han!!♥ For første gang på 21 år skal jeg feire burdagen min helt alene, og for første gang på 13 år skal jeg feire bursdagen uten den kjekke lillebroren min. Men en gang må bli den første, slik er studentlivet! Jeg er nemlig i Bergen, og siden det er en tirsdag idag - passer det seg ikke å reise noe sted. Og siden min kjære Olav ikke begynner på skolen før på mandag, er ikke han her heller. But no sad feelings, jeg skal kose meg med litt lekser, noen tv-serier, akkurat den maten jeg vil, og telefonsamtaler og meldinger fra alle de kjekke familiemedlemmene og vennene som vil gratulerer meg med dagen.

Ønsker du å gratulere meg og lillebroren min med dagen? Har du noen spesielle planer for 8.januar?

 

Marble white

 

Her ser dere den nye herligheten min. Foreløpig er jeg utrolig fornøyd med den, og jeg er glad jeg ikke valgte å gå for iphone i stedet. Selv om mobilen er ganske stor, er den akkurat slik jeg ønsker den. Jeg valgte den hvite versjonen av mobilen, for de som gjettet i forrige innlegg. Ps: har du instagram kan du følge meg på kethmh. Jeg følger deg tilbake, viss du legger igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet!

Hvilken mobil har du? Følger du meg på instagram?

Driving homeDe siste timene hjemme hos mor har desverre kommet alt for fort. Kofferten er pakket, og alt er ca. klar til hjemreise oppover igjen. Jeg begynte egentlig på skolen 3.januar, men tok meg den friheten å ha noen ekstra dager juleferie. Men nå må jeg desverre tilbak e til reality igjen, med mye skolearbeid og forelesninger. Slik er det å være student! Jeg har vertfall fått kost meg utrolig mye, både oppe hos Pappa i Sogn og nede hos mor i Rogaland.

Hvilke planer har du for søndagen? Hvordan har din ferie vært?
Har hverdagen din begynt skikkelig igjen?

Storshopping på januarsalg

På onsdag var det store salg i de ulike elektrobutikkene, så jeg og Olav stod opp 06.30 for å være der ca.ved åpningstid. Kort tid etter var Olav en data rikere, og jeg hadde skaffet meg mobil + data og ekstern harddisk til mor. Åh, glede!! Er det tilbud må man nesten benytte muligheten, og endelig har jeg skaffet meg Samsung Galaxy s3. Uff, jeg vet jeg er materialistisk........

Har du handlet på salg i år? Er du materialistisk?
Hvilken farge tror du jeg har skaffet meg?

new years eve

Hva syns du om bildene? Hadde du en fin nyttår?

Presents for christmas

Hva syns du? Hva fikk du til jul?
Fikk du noe av det samme som meg?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits