Work in progress

Male, male, male. Tenkte å bli nokså ferdig med disse i dag!! Ikke sikkert jeg tar lakk/gloss ting på dem, men vertfall male dem ferdige. Så vi blogges!!

Hva syns du?
Hva gjør du på?

Sulten

Åh, da har jeg akkurat kommet meg inn døren etter "første" dag på praksisstedet. Selv om det ikke var spesielt travelt så føler jeg meg ganske sliten, og ikke minst sulten!! Jeg måtte innom på butikken å kjøpe et ostehorn for å få i meg mat fortest mulig. Så det har jeg kost meg med nå.

Jeg kjenner at jeg skal ta en rolig dag! Det blir nok ikke så mye mer på meg i dag enn middag, slappe av, kanskje se litt tv-serie eller holde litt på med fimofigurene jeg ikke ble ferdig med i helga. Og timene flyr avgårde, så plutselig er det leggetid igjen!!

Hvilke planer har du for dagen?
Er du også litt trøtt?

Lost toothNo, just kidding... Jeg lagde en tann av fimo for endel dager siden. (Eller to for å være helt ærlig) Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme å sette inni en pin - slik at det blir en charms av den. Så nå vet jeg ikke helt hva de kan brukes til! Jaja, time will show. Nå må jeg avgårde til praksis!! Snakkes i ettermiddag. Ha en super tirsdag, alle.

Hva syns du jeg burde lage med fimoen min?
Hva skal du i dag?

Smoothie-time

Jeg skal snart ta meg en rask dysj, og så håper jeg å få lagd litt smoothie etterpå. Denne gangen har vi ikke mer blåbær igjen, så det blir bringebær istedet. Satser på at det er godt det også, hihi. Har fått helt dilla på smoothie og milkshake for tiden, nå etter at Olav fikk stavmikser til jul. Veldig godt, veldig godt.
Gleder meg til glassene fylles opp!!

Nydysjet med et glass smoothie i hånden skal jeg kose meg med en/helst flere episoder Veronica Mars før det er leggetid. Må tidlig opp i morgen, så.

Liker du smoothie?
Hvilke planer har du for kvelden?

Ukens blogg ble..

Amalie fra denne bloggen her.

Ble det deg?
Viss ikke;
meld deg på til neste ukes ukens blogg her!

Egendesignet almanakk?

Dere husker kanskje at jeg hadde en konkurranse sist uke der vinneren fikk en egendesignet almanakk. Vinner ble som sagt Laila fra denne bloggen her. Men vet dere hva? Jeg har en god nyhet til dere. Alle dere andre som desverre ikke vant - kan nå få rabatt på almanakk hos Tryckdig.se.

Alt du trenger å gjøre er å like DENNE siden her, og bruke rabattkoden TD15 i bestillingen av almanakk. Dette vil gi deg 15% rabatt på den råkule almanakken. Som sagt så likte jeg kjempegodt almanakken jeg bestilte derfra, og vil virkelig anbefale dere den. Det er mye kjekkere med et eget preg på avtaleboka enn å bruke de man får tak i i butikken.

Har du en slik almanakk?
Har du vært innom
Tryckdig.se?

Tan towel

Av en eller anne grunn så fikk jeg gå hjem etter bare litt over en time på praksisstedet i dag. De var litt begrenset antall folk på jobb, og hun som skulle være kontaktsykepleieren min var der ikke. Så derfor fikk jeg gå hjem, og heller begynne i morgen klokka 08.00. Jeg ble forresten plassert på bokollektivet, så jeg skal jobbe med de som er litt yngre enn dem på sykehjemmet. Jeg grugleder meg litt til i morgen. Blir nok spennendes å få begynne å jobbe, men samtidig så virker det ganske skummelt. Hvordan skal man oppføre seg? Hva skal man si? Og ikke minst; hva skal man ikke si? Det blir nok en stor utfordring, men gøy likevel.

Men tilbake til overskriften; Martine Kristine har en kjekk konkurranse på bloggen sin der premien er selbruning av merket Tan Towel. Jeg har meldt meg på og hadde likt godt å vinne premien. Men meld deg på du også? (HER) Hun er en kjempesøt blogger som skriver mye om sminke og mote. Anbefales!

Har du også hatt en kort dag i dag?
Meldt deg på konkurransen til Martine Kristine?

And off we go!

God morgen alle søte. Da var det på tide med praksis for meg gitt. Wuaaah, men det går sikkert bra. Jeg aner ikke hvor lenge jeg skal være der i dag, så vet liksom ikke når jeg kommer meg hjem igjen. Ha en super mandag!!

Hva skal du i dag?
Hatt en fin helg?

See you later, alligator

Nå skal jeg være med ned til sentrum på møte. Er egentlig trøtt og sliten, og hadde ikke hatt noe i mot å sitte å se på film resten av kvelden. Men må man så må man. Neida, det er ingen som tvinger meg! Men det blir kjekkere for min kjære Olav om jeg blir med han ned. Så da gjør jeg det. Blir sikkert litt mer Veronica Mars når jeg kommer hjem igjen, håper jeg. Dere får uansett ha en fin søndagskveld, alle!

Har du noen planer for denne søndagskvelden?
Har du hatt ei fin helg?

Pacman in the makin'

Har fått lagd litt fimo-figurer i dag og i går kveld. Så nå står ovnen på slik at alle kan få "bakes" som det så fint kalles. Har lagt litt pacman figurer, og noen ugler. Tenkte jeg kunne dele resultatet med dere senere? Men noe av det må males senere, så vi får se! Men nå må jeg nesten gå å hjelpe til litt med middagen. Kyllingwok i dag, blir godt det!

Hva har du gjort i dag?
Har du noen planer for kvelden?

Meld deg på du også!

Som noen av dere allerede har fått med dere, så har jeg konkurranse på bloggen. Der kan dere vinne valgfritt deksel fra iUtstyr.no. Dersom du ikke har meldt deg på enda, kan du gjøre det HER. Jeg har også en ny runde med Ukens blogg pågående HER, for de som ønsker å melde seg på der!

 


 Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!

Oooh, sometimes...

.. I get a good feelin' yeah. Denne sangen har gått mye på radioen i det siste, men det var ikke før her en dag jeg så den morsomme musikkvideoen til den. Haha, se den dere også;

God morgen forresten! Har sovet lenge i dag jeg, deilig, Ønsker alle en flott søndag!! Håper at det blir mye avslapping for min del vertfall.

Hva syns du om sangen? Hadde du sett musikkvideoen før?
Hva skal du i dag?

Snart praksis!

Jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om praksis, i og med jeg skal begynne med det allerede nå på mandag! Først og fremst må jeg si at tiden har gått alt for fort. Det er ikke lenge siden jeg så vidt tenkte på praksisen fordi det var så lenge til! Men nå er det visstnok like rundt hjørnet. Allerede på mandag skal jeg møte opp på eldrehjemmet/omsorgsboligen, og være klar for 8 uker praksis.


Har ikke bilde av meg i sykepleieruniform akkurat her, så...

Vi skal som sagt ha 8 uker praksis, noe som kan bli spennendes. Jeg gruer meg en del, i og med jeg aldri har jobbet på sykehjem eller noe før. Og da syns jeg det er litt småskummelt nå som alt er nytt, og det blir mye informasjon på en gang, og mange utfordringer jeg ikke har vært borti før. Gjennom praksisen skal vi ha noen vurderinger og en følgedag (der læreren vurderer oss en dag på jobb - blant annet i morgenstell). Utenom dette har vi noen skriftlige oppgaver som må leveres, og selvfølgelig mange prosedyrer og arbeidsoppgaver som må oppfylles for å ha bestått praksisperioden.

Selv om jeg gruer meg en del - har jeg store forventninger. Jeg håper at jeg kommer til å lære mye nytt, og at ønsket mitt om å bli sykepleier blir enda mer bekreftet. Det er ikke sykehjem jeg har lyst til å jobbe på når jeg er ferdig utdannet, men det er et stort behov for arbeidstakere der og jeg vet at jeg kommer til å lære mye nyttig som jeg kan ha bruk for på et sykehus også! Så da kan jeg ikke si annet enn; ønsk meg lykke til?

Har du hatt praksis noe sted?
Har du jobbet på sykehjem før?


Husk å meld deg på konkurransen min HER og ukens blogg HER.

Vil du bli ukens blogg??

Da var det på tide å sette i gang en ny runde med ukens blogg. Jeg trekker vinneren på mandag, så da er det egentlig bare til å melde seg på for de som ønsker.Vil du bli ukens blogg?
Meld deg på da vell!

Dagens innkjøp

Jeg godtet meg som sagt litt på Panduro i dag, men følte egentlig at jeg klarte å styre meg litt. Kunne lett brukt mange hundrelapper til, viss jeg slått meg litt ut. Nei, jeg føler nok at jeg heller skal ta innkjøpene der gradvis. Ikke alt på en gang liksom. Kjøpte en mascara også, i og med den gamle min begynner å bli ganske brukt opp og tørr/klumpete.

Nå blir det litt pizzasteking, før lørdagskosen blir tatt frem. Skal kanskje kose oss med smoothie, og chips med dip senere i kveld. Åh, elsker lørdagskvelder! Jeg tar meg kanskje tid til å leke med fimoen også i kveld. Er noen dager siden jeg har gjort det nå faktisk. Jeg sier alltid at jeg skal, men så blir det for liten tid, eller så kommer jeg ikke lenger enn til å se noen videoer på youtube.

Hva skal du finne på i kveld?
Har du hatt en fin lørdag så langt?


Viss du har lyst til å vinne valgritt deksel, så kan du trykke HER for å komme til konkurranseinnlegget.

My nailpolish

Siste dag med neglelakk i dag. Må få stelt neglene litt - filt dem og slikt før mandag. Fant ut at det passet ganske bra med glitterlakken min over den svarte? (Tell me if I'm wrong..) Den glitrende neglelakken fungerte ikke så bra for seg selv liksom, siden den bare forsvant fra neglene med en gang. Jaja, hva syns dere?

Nå skal jeg ta en rask dysj (les: jeg gikk på trening!!!), så ta bybanen ned en tur til sentrum. Får nesten ønske at jeg ikke har penger på kortet, så slipper jeg å kjøpe så mye, hihi. Håper som sagt at alle får en super lørdag!! Så blogges vi senere ♥

Hva syns du om neglelakken?
Hva skal du idag?


Trykk HER for å komme til konkurransen som pågår på bloggen.

Call me maybe

God morgen, alle. Da var lørdagen kommet allerede gitt. I dag skal jeg kanskje være med Olav en liten tur bort på treningssenteret. Har ikke trent på alt for lenge. Når jeg tenker meg om så har jeg ikke trent siden før eksamensperioden før jul - som da var slutten av november. Jaja, jeg får støtte meg på den lange skoleveien jeg har!!

Senere tenkte jeg meg en tur ned til sentrum. Godte meg litt på panduro igjen, haha. Neida, men jeg må få kjøpt den hvite fimo'leira som jeg glemte sist gang vertfall. Her har dere forresten en liten sang dere kan kose dere med:

Dette var en litt ubeskrivelig låt etter min mening. Jeg syns den var kjempesøt, men samtidig litt merkelig. Men jeg likte å høre på den da, så får dere heller mene hva dere vil!

Hva syns du om sangen?
Hvilke planer har du for dagen?

Very satisfied

Vi endte opp med å se The descendants, noe jeg er veldig glad for. Jeg syns filmen var veldig bra! Den var både trist, morsom, og fikk meg å kjenne på de fleste emosjonene i humørspekteret. Jeg gikk ut av kinosalen med en god følelse, selv om filmen i seg selv - historien, var veldig trist. Det var mye snufsing i salen, men også mye latter - noe jeg tror kommer av at dette var en film de fleste kunne kjenne seg igjen i på et vis. Anbefales virkelig fra meg vertfall!! Thumbs up!

Og før jeg legger meg etter en finfin fredag, så har jeg jo lovet å trekke vinneren av egendesignet almanakk.

*Trommevirvel*
*Trommevirvel*
*Trommevirvel*

Vinneren ble kommentar nr. ............15 som var: proudtobedifferent
Send meg mail på kethmh@hotmail.com med fullt navn og adresse så fort som mulig.

Har du hatt en fin fredag?
Hvilke planer har du for lørdagen?

KONKURRANSE; Vinn deksel fra iUtstyr.no - AVSLUTTET

Jeg har blitt sponset av iUtstyr.no med en konkurranse til dere søte lesere. Denne gangen kan dere vinne et valgfritt deksel derfra, som koster 99,- eller mindre. De har masse rimelige deksler inne på iUtstyr.no, så jeg anbefaler virkelig at alle fullfører de enkle vilkårene og deltar!

For å delta MÅ du gjøre noe så enkelt som:
- Like facebook siden deres HER.
- Trykke deg inn på iUtstyr.no, finne ditt favorittdeksel - og lime inn lenken i kommentar til dette innlegget! Pass på at dekselet finnes på lageret (at det ikke er utsolgt!)
- Husk å legge ved mailadresse i kommentarfeltet, viss du ikke har blogg.

Du kan f.eks trykke HER(iphone4), HER(iphone3G/3Gs), HER(sony ericsson) eller HER for å komme til noen av dekslene de selger hos iUtstyr.no. Dette er bare et noen av dem, så let rundt på siden til du finner et som faller i smak.
Passer ingen av dekslene til din mobil? Da tenker jeg at det hadde vært en gyllen mulighet til å vinne premien likevell! Du kan enten gi deksel bort til noen du er glad i, eller lodde det ut på bloggen din ved en senere annledning?

Er du med i konkurransen?
Har du fullført konkurransevilkårene?

Vinne neglelakker?

Jeg meldte meg på en konkurranse der jeg kan vinne masse neglelakker!! Viss du også har lyst til det, syns jeg du skal ta turen innom HER. Jeg kan jo ikke bruke neglelakker nå når jeg skal ha praksis, men etter at praksistiden er over så er det jo alltid kjekt å fylle opp lageret med neglelakker! Så jeg prøver lykke jeg, kanskje du også gjør det?

Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!

Ubesluttsom!

Jeg skal kanskje på kino i kveld med Olav, men klarer ikke bestemme meg for hvilken film jeg har lyst til å se. Det står mellom The descendants og Mission: Impossible - Ghost Protocol (se trailerne under her!!).

Ønsker alle en god helg, og håper at alle får utnyttet den maksimalt.

Hvilken av disse ville du valgt? Har du vært på kino i det siste?
Har du noen planer for helga?

Siste sjanse, konkurransen!!

I kveld trekker jeg vinneren av en egendesignet almanakk, så for dere som ikke har meldt dere på enda; gjør det HER. Jeg har som sagt en slik en selv, og er kjempefornøyd!!

Image and video hosting by TinyPic

Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!

She doesn't mind

Middag er spist, oppvasken tatt, og nå roper fimoen på meg!! Men jeg skal prøve å få lest noen sider til med pensum først. Her har dere en sang jeg har hørt litt på de siste dagene, hehe. Kanskje den faller i smak hos dere også?

Hva syns du om sangen?
Hva skal du finne på i kveld?

Dagen før dagen

Lesingen i dag har desverre ikke vært så veldig effektiv. Blæh, noe som betyr at det blir mer lesing på meg i helgen. Jaja, ikke så mye å gjøre med det nå. Skal lese litt mer før Olav kommer hjem fra skolen, og så blir det middagslaging. I dag skal vi ha noe så enkelt som tomatsuppe med makaroni og kokte egg. Nammi.

I morgen slutter jeg kl.12. Det skal bli godt med helg (selv om jeg allerede har hatt to studiedager denne uka, hehe). Og så er det to måneder før neste gang jeg skal på skolen. Jeg har ikke snakket så mye om det, men skal (for de som ikke har fått det med seg) ut i praksis i 8 uker fra mandag av. Jeg har skrevet et innlegg om det som jeg tenkte å poste for dere senere en dag.

Hvordan har din torsdag vært?
Har du noen planer for helga?

Thumbs up!

Jeg la nettopp merke til at jeg har fått over 26000 kommentarer på bloggen. Tusen takk søte lesere!! Det er gøy å se at folk er innom og leser, og det er alltid like koselig med kommentarer fra dere! Keep up the good work ♥


Hadde bare en tommel opp her da, men!!

Husk at dere alltid har lov til å stille spørsmål, sende mail viss dere har noe på hjertet, eller komme med tips til videre blogging. Jeg er åpen for å blogge om ting eller temaer dere ønsker at jeg skal skrive om! Så det er bare til å hyle ut.

Har du noe på hjertet?
Er det noe du mener mangler på bloggen min?

Magnets

God morgen alle søte. Nå må jeg snart avgårde'kåre for å sjekke jernnivået mitt. Ville bare innom en tur og ønske alle en fin torsdag!!Jeg fant ut at jeg kunne lage magneter av fimoen, var ikke det smart? Jeg syns vertfall at disse to ble veldig søte. Hello Kitty'en ble litt merkelig, men men. Jeg forsøkte i det minste!

Hva syns du om magnetene jeg laget?
Har du noen planer for dagen?

Natta!

Da var det på tide å legge seg! God natt ,alle.
Husk konkurransen som pågår HER. Den avsluttes på fredag!!


Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!

Chillfit 250112

Studiedag vil si det samme som en dag med joggebukse og stor og god hettegenser. Så det har jeg hatt på meg i dag!! Håret har vært satt opp i dult hele dag, og sminken har forblitt i toalettveska. Herlig med studiedag ja!

Men jeg har jo fått lest noen sider pensum også da, det må jo til på en studiedag. Nå har jeg akkurat spist middag, og tenkte å chille litt resten av denne onsdagen. Fimoen blir nok dratt frem og musikken satt på. Det har vært en fin dag så langt vertfall!

Og til alle de som i det forrige innlegget sier at de har lyst på blåseape: Jeg skal gi bort minst en av den i en konkurranse her på bloggen. Kan sette den i gang om noen dager - så stay tuned folkens!!

Hva skal du i kveld?
Har du hatt en fin dag så langt?

Pakke fra coolstuff

Dette innlegget er sponset av Coolstuff.no

For en god stund tilbake ble jeg sponset av Coolstuff.no, men det var ikke før nå nylig at jeg tok meg tid til å plukke ut det jeg ville få sendt hjem til meg. Så i dag våknet jeg til en kjekk melding om at pakken var innlevert på postkontoret her, klar for å bli hentet. Pakkens innhold skal dere få se nå:


Søt negletørker, eller hva? Har to stk av denne nå.


Det andre du kan se på bildet med alle tingene er en Frossypack matboks som kan holde skolematen min kald gjennom skoledagen, et gavekort på 100,-, og resten er vist på bilder (to stk negletørkere, og facebook stempler). Tenkte at jeg kunne gi bort litt av det jeg fikk i posten til dere søte lesere. Hva sier dere til det? Kunne du tenkt deg å fått noe av dette i posten?

Ta en titt på Coolstuff.no du også, og se alt det morsomme og rare du kan finne der! Jeg koste meg vertfall godt inne på den siden.

Hva syns du om tingene?
Har du vært innom
Coolstuff.no før?

Look at this!!

Tenk om flere hadde hatt drømmer som henne?
Hva syns du om videoen?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits