Hva ser du på?

Det er ikke ofte jeg ser på tv. De gangene jeg faktisk setter meg ned foran tv-skjermen er det som oftest CSI jeg ser på. Enten det, eller andre kriminalserier slik som Criminal Minds, Special Victim Units, osv. Jeg elsker slike serier!


Hva er din favoritt-serie?

Do you know him?

En opplevelse vært å huske!

Jeg har hatt ei flott helg, med mange kjekke mennesker og utrolig god stemning! Det har vært mye god lovsang, og flotte andakter og seminarer. Jeg har rett og slett storkost meg på impuls - noe som var forventet! Nå sitter jeg og hører på impuls cd'en vi fikk. Der er mange av de fantastiske lovsangene som har blitt sunget i helga.

Og vet du hva? Jeg har klart det igjen. Nemlig å få munnsår. Jeg får det hele tiden, spesielt dersom jeg får litt for lite søvn. Så jeg kjenner jeg skal legge meg tidlig i kveld. Det skal bli skikkelig godt!Liker du lovsang?

Who am I!

En sang dere kan kose dere med mens jeg er borte. Casting Crowns har utrolig mange flotte sanger. Jeg valgte denne nå, fordi jeg liker musikkvideoen ganske godt!

Hører du på Casting Crowns?

Ha en riktig god helg ;D

Nå er det endelig helg igjen. Kjemiprøven er over, og jeg skal ikke tenke noe som helst på skoleting i helga. Nå skal jeg pakke sammen litt klær, og deretter ta bussen til Helena. Jeg skal sove der i helgen, og sammen med henne og en god del andre skal jeg kose meg på impuls. Det blir konge! Jeg håper at alle andre også kommer til å få en helt fantastisk helg! Kos dere masse ;D

Hva skal du gjøre i helga?

Visste du at...

.. du kan støtte jordskjelvofrene uten å gjøre mer enn å sende en MMS? Du kan støtte dem med 20,- ved å sende et MMS-bilde med kodeord HAITI til 2242. Og du kan gå inn på www.haiti.no, for å lese mer.


Jeg syns det er viktig å hjelpe ofrene etter jordskjelvet. De har gjeld fra tidligere, og kommer til å slite utrolig mye med dette nå etter jordskjelvet. Det kommer til å koste utrolig mye å få gjennoppbygd etter skadene. Over 100 000 har mistet livet, og da syns ikke jeg det koster oss så mye å støtte dem med 20,- Eller er vi så gjerrige?

Har du gitt nøden et ansikt?

Jeg sitter i saksa!

Eller, det ble egentlig litt feil. Poenget mitt var at jeg skal klippe meg på torsdag. Jeg skal stripe håret, og prøve å gjøre noe med mitt kjedelige, hverdagslige hår. Jeg hater å gå til frisøren, spesielt etter den klippen jeg hadde sist, der frisøren ødela mer enn hun gjorde godt!


Pannelugg, ikke pannelugg... Hmm... Det er ikke lett å finne utav hva man skal gjøre.
Noen ganger blir man fornøyd, mens andre ganger kan ikke håret vokse raskt nok ut igjen!!

Liker du å gå til frisøren?

Keth gleder seg!

... til Impuls i helga!

Egentlig ganske tragisk at jeg gleder meg til helg allerede. I og med at det er mandag i dag! Men... Så er det jo Impuls det er snakk om! Kos dere med sangen!

Jeg spør igjen;

Skal du på impuls?

Norges nye storbyradio.

I år har vi fått en ny storbyradio, nemlig p5. Kanalen spilles i storbyene Stavanger, Oslo, Trondheim og Bergen, på ulike frekvenser. Her i Stavanger finner du den på 102,2. Eller står det mer informasjon om dette på p5.no. Kanalen har allerede laget en cd me flere store hits. Hører du mye på radio? Isåfall, hva er din favorittkanal?Hører du på p5?

Father's Love Letter

Tidligere i helgen anbefalte jeg bloggen til to flotte, kristne jenter. Tidligere i dag postet de ett innlegg med den flotte videoen dere kan se nedenfor. Den minnet meg om et brev jeg hadde fått tidligere, og jeg måtte til slutt bare finne det frem for å se. Det viste seg å være akkurat det samme brevet, bare på norsk. Det er så utrolig vakkert! Derfor følte jeg en trang for å publisere det her på bloggen min også. Ta deg tid til å se videoen, og kanskje til og med en tur innom Desired-bloggen!

God bless!

Http://desired.blogg.no

Har du lest Guds kjærlighetsbrev før?

Og helt tilslutt, til dere som bor her i nærheten. Det skal være filminnspilling kl 18.00, i morgen, på Ebeneser Ganddal! Det er oppmøte 17.30! For mer innformasjon trykk her!

Hvor går grensen?

De fleste jenter bruker sminke enten til hverdags, eller til spesielle annledninger. Noen bruker bare mascara, mens andre bruker både fundation, rouge, eyeliner og you name it! Men hva syns dere egentlig... Er det finest med naturlig sminke, eller liker dere mye sminke med farger og fremhevinger?


Hva liker du best?

Der tok strømmen meg!

Jeg har holdt meg unna lenge. Ja, jeg har klart å unngå alt snakket om den beryktede siden. Men akk nei da. Jeg, som mange andre, klarte ikke motså fristelsen. Jeg fikk plutselig en trang for å teste den ut. For dem som lurer, snakker jeg om twitter. En side som jeg må si jeg ikke skjønner meg helt på. Er du på twitter?

 


Du kan bli follower ved å søke etter Kethss.
Eller du kan skrive brukernavnet ditt, slik at jeg kan bli follower av din.

Hva kaller du deg på twitter?

Svein tar kaka!

Celebert selskap går på tv 3 nå. Det er reprise fra tidligere i uka, og jeg har akkurat sett episoden der det var Svein sin tur til å lage mat. Han er rett og slett noe for seg selv han der. Har du sett den episoden? Han klarte å søle smeltet smør over armen og skaffet seg selv en 2grads-forbrenning!

 Ser du på "celebert selskap"?

Yellow / Jaune / Gelb / Gul

Noen elsker å kle seg i gult, mens andre føler seg som en påskekylling. Hva gjør du?
Cupcakes and Lollipops for **Gaby**
Cupcakes and Lollipops for **Gaby** by JO featuring Francesco Biasia bags

Liker du å kle deg i gult?

Vil du lese en blogg med mening?

Nå sitter jeg i godstolen og slapper av, og kjenner at forkjølelsen har tatt skikkelig taket. Det er som regel slikt som skjer etter stressendes uker. Jeg tenkte at jeg kunne anbefale en blogg som virkelig har mening. En blogg som blogger om "Livet for en hensikt". Det er to kristne bloggere som har denne bloggen, og de fortjener absolutt litt oppmerksomhet! Dersom du ikke allerede er leser av denne bloggen, bør du ta en titt!


http://desired.blogg.no/

Leser du denne bloggen?

Snøhvit vs. Solbrun...

Det er så deilig når det er sommer og man har muligheten til å sole seg litt. Jeg skulle gjort mye for å være solbrun på denne årstiden! Nå om vinteren føles det som om all energien bare blir tappet ut av meg. Gjett om jeg gleder meg til sommer igjen?


Jeg har ikke tenkt å legge inn et bilde for å vise forskjellen! Det er så absolutt unødvendig :)

Savner du sommeren like mye som jeg gjør?

Nå er det ikke lenge til helg!!!

Det skal bli godt med helg i morgen. Jeg kjenner at jeg er utrolig klar for helg.
Nå skal jeg gjøre siste innspurt med lekser, for så å ta en tidlig kveld.

I morgen skal jeg på museum med biologi-klassen min,og siden vi allerede er i stavanger på slutten av skoledagen, vurderer jeg å levere inn macen til reperasjon igjen. Det er noe galt med å stappe inn cd'er og lignende. Så jeg håper å få det fikset.. Utrolig irriterendes egentlig, men er enda mer irriterendes dersom jeg må levere den inn for en periode.

Hvilke planer har du for helga?
Kinosonen!

I dag får jeg endelig testa ut kinosonen-kortet. Jeg fikk egentlig penger til å kjøpe kulturkortet til jul, men det hadde de jo selvfølgelig slutta med når jeg skulle ha det! Så da ble det kinosonen-kort i stedet for! Man sparer ikke like mye som ved kulturkortet, men får 10% i avslag på billettene. Jeg kommer nok til å spare mye med tanke på alle kinoturene jeg har iløpet av et år!


Jeg skal se "Tomme tønner" for dem som lurte på det :)

Går du mye på kino?
My happy day just got happier ;D

Det er utrolig koselig å se at jeg har lesere som stikker innom bloggen min! Til og med de dagene jeg rett og slett ikke har hatt tid til å poste nye innlegg. Og så syns jeg det var litt gøy å se at jeg har 8 followers! Da tenker sikkert mange av dere at det er da ikke så mange. Men jeg må si meg fint uenig. Jeg blogger ikke for å komme på topplista, men fordi jeg syns det er gøy. Followers, lesere, topplister (og sikkert etterhvert det nye pro greiene som er på vei inn i systemet) er bare motivasjonsfaktorer.

At det er åtte som har hekta seg med på bloglovin for å følge med på bloggen min, er utrolig koselig.
8 er lykketallet mitt, kan det bli bedre?For å sette dette med blogging litt på spissen;

Blogger du for gøy, eller for å få oppmerksomhet?

Impuls 2010!!

Hva skal du neste helg? 29-31 januar... Jeg skal på Impuls 2010 her i stavanger!!! Dersom du ikke allerede har planer om å delta er dette noe jeg syns du burde vurdere. Har du vært innpå tanken, men slått den fra deg - Da syns jeg du skal revurdere. Alle jeg har snakket med som har deltatt tidligere år sier det er utrolig bra! Jeg tar dem på ordet og skal selv få oppleve selveste impulshelga! Det kommer til å bli en konge helg! Bare et par uker til nå, så for dem som ikke har penger for øyeblikket - Det er god tid til å jobbe opp noen hundrelapper!

 

Skal du på Impuls 2010?

Liker du å lese?

Jeg elsker å lese. Spesielt bøker som handler om kreft. Det høres kanskje merkelig ut, og jeg liker dem ikke på grunn av selve sykdommen. Men bøker som omhandler blandt annet dette temaet utstråler ofte takknemlighet og glede over de små tingene i hverdagen. De har et helt annet syn på livet enn det de fleste andre friske har. Vi som som forblir friske bør lære oss å være like takknemlige som dem som blir rammet av sykdommen. Denne boka fikk jeg til bursdagen, og syns det er en utrolig flott men samtidig veldig rørendes historie!


Hvilke bøker liker du å lese?

Og vinneren er...

 

.... Emilie! Gratulerer så mye med et flott bilde som viser til temaet verdi!


2.plassen går til Bruneraringen.
3.plassen går til Sandra.

Premiene er som sagt:
- 1.plass: Gavekort 150 (sted blir avtalt med vinneren) eller eventuelt bloggvurdering og link.
- 2. og 3. plass: Link på bloggen eller eventuelt en liten vurdering.


Det ble litt mange innlegg om fotokonkurranse på en gang, men. Det blir nok en god stund til neste gang :)

Hva syns du om vinnerens bilde?

Bilder til fotokonk på liiinneasviland.blogg.no

Jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skulle delta i en fotokonkurranse! Temaet i konkurransen er vinterlandskap/vakkert lys/solskinn. Derfor har jeg valgt å bidra med bildet mitt, der månen er så utrolig vakker bak snølandskapet. Konkurransen holdes til 1. februar! Så du har fortsatt god tid dersom du ønsker å delta! Premien er et gavekort på H&M à 150,- Og hvem sier nei til gavekort? For å komme til konkurransen klikker du her!

Mitt bidrag:


Har du tatt mange flotte vinterbilder?

Mulige vinnere av fotokonkurranse!

Jeg har nå sett gjennom bidragene jeg fikk til fotokonkurransen. Det var mange flotte bilder, men jeg har valgt ut de tre som var mine favoritter. For at en vinner skal bli kåret er det opp til dere å stemme på bildet dere likte best.

Bilde 1:
Verdi - Sendt inn av Bruneraringen


Bilde 2:
Verdi - Sendt inn av Emilie


Bilde 3:
Glede - Sendt inn av Sandra


Så jeg sier ikke mer; Stem i vei. Vinneren blir annonsert iløpet av helga.

Hvilket bilde likte du best?

Et aldri så lite besøk av Ole Lukkøye!

Nå er det endelig blitt helg, og jeg kjenner at øynene mine har probplemer med å holde seg oppe. Denne uka har jeg stått opp klokka 6 tre dager for å svømme, og uka har generelt vært ganske travel. Det skal bli utrolig deilig å legge seg ned i senga for å sove nå. Øynene mine er helt blanke, tørre og rødkanta. Selv om jeg kan skylde litt på all kloren jeg har vært borti, tror jeg at hovedårsaken til dette først og fremst kommer av at jeg er utslitt etter en travel - men flott uke.

Sist men ikke minst vil jeg ønske dere alle en flott helg!


Mor har fått seg speilrefleks, Gjett om jeg skal låne (a)

Hvordan har din uke vært?

Ekstra tyggegummi!

Jeg hadde en periode der jeg ikke klarte meg uten tyggegummi. Det hadde lite å si hvilken smak det var, men det gikk for det meste i de sterke og friske mintsmakene. Jeg ble fryktelig lei av det, og har det sjelden for tiden. Men for tiden har jeg begynt å like denne gule ekstraen utrolig godt. Kanskje det er starten på en ny tyggegummi-periode?Hva er din favoritt?

Pilates for dummies!

Nå har mor fått meg til å bli med på pilates. Eller, vi skal gjøre det her hjemme ved å se på en dvd. Blir jo ikke det samme som å ta en time på et treningssenter, men trening er det uansett.


Går du på pilates?

Vampire Diaries

Jeg så akkurat en episode av Vampire Diaries, og det minnet meg veldig mye om Twilight. En litt spesiell serie må jeg si! Men hva mener du?


Liker du Vampire Diaries?

Prinsesse for en dag!

Princess Charlotte
Princess Charlotte by elle & co. featuring Juicy Couture accessories

Den kjolen der skulle jeg gjerne prøvd. Prinsessekjoler er så utrolig søte! De minner meg om eventyr med lykkelig slutt! Om "Tre nøtter til Askepott" og "A cinderella story". Jeg kan ikke noe for det, men..

.. Typiske jentefilmer - Jeg elsker dem!

Hva syns du om kjolen?

Ser jeg eldre ut?

Det var en spøk! Jeg synes bare det er litt komisk når alle spør meg "Hvordan føles det å være 18år?" Det føles jo helt likt som i går. Ingenting er forandret gitt! Uansett, jeg har hatt en kjempekoselig dag, og fått mange koselige bursdagshilsener. Håper du også har hatt det fint!Hvordan har dagen din vært?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits