Instalately


 

Jeg håper dere har en fin sommerferie, alle sammen. Selv prøver jeg å nyte varmen mellom slagene på sykehuset. Ja, det er helt ekstremt varmt her i Bergen akkurat nå. Hele 31,4 grader var det målt til i går, i følge nettaviser. Jeg klager ikke! Selv om jeg synes det er sydentemperatur både inne og ute, og jeg kunne tenke meg et badebasseng innen rekkevidde. Ha en fin torsdag!

Hva syns du om bildene? Har du instagram?
Har du hatt en fin sommerferie så langt?

Instagram update #3

Oi, nå er det lenge siden jeg har hatt en instagram update for dere ser jeg.... Jeg har alt for mange bilder jeg har lyst til å dele med dere siden sist, men jeg må nok dele det opp i flere updates slik at det ikke blir for mange på en gang! Det er travelt å studere kjenner jeg. Det hender at jeg i den travle hverdagen heller slenger inn et bilde på instagram, enn å ta meg tid til å skrive et blogginnlegg. Så viss dere syns jeg oppdaterer litt for sjeldent her på bloggen, vil jeg anbefale dere å følge meg på instagram (kethmh - HER). Men for dere som ikke bruker instagram og/eller ikke er en av mine følgere kommer det nå litt bilder fra høsten som har vært. 
 
1. Endelig gift // 2. Den nydelige kaken  vår! // 3. Honeymoon på Rhodos // 4. Vakker sommerfugl  // 5. Første prøvetur av pulsklokka // 6. Endring av etternavn // 7. 8. 9. Berlintur med kjekkeste Janne! // 10. Flittig sykepleierstudent // 11. småsøsken på overnatting! // 12. Årets viktigste søndagstur.

Se mer på min instagrambruker: Kethmh

Hva syns du om bildene? Har du instagram?

Instagram update #2

I disse dager, der jeg er travelt opptatt med planlegging og slikt, er jeg ikke særlig flink til å oppdatere bloggen. Jeg regner med dere ikke er så interessert i å lese om hvor mange lys jeg må kjøpe på IKEA og hvor mange roser jeg skal bestille, hvordan jeg skal plassere gjestene rundt bordene, eller hvordan i all verden programmet for den store dagen kommer til å bli. Og akkurat nå om dagene er det nesten bare slike tanker som surrer rundt i hodet mitt. Jeg tror derfor at dere finner langt mer interessante oppdateringer fra min side på instagram (kethmh - HER). Men for dere som ikke bruker instagram og/eller ikke er en av mine følgere, tenkte jeg at jeg kunne oppdatere dere med litt bilder fra sommeren!

1. Ny klokke // 2. Wedding stationary // 3. Kongeparken med småsøsken // 4. Klar for bryllup // 5. Første par ut // 6. Sommeridyll i Søgne og dyrepark // 7. Kvalitetstid med gode venner // 8. Flittig sykepleierstudent // 9. Neste par ut (4 dager til bryllup)!! Se mer på min instagrambruker: Kethmh

Hva syns du om bildene? Har du instagram?

Instagram update


1. Bryllupsplanlegging // 2. Restaurantbesøk med min kommende mann // 3. Avslapping med en god bok // 4. Eksamensmotivasjon // 5. Umotivert student // 6. Enkel prioritering // 7. Kvalitetstid med flotteste lillesøs // 8. Den kommende sykepleieren // 9. Et lite glimt fra 17.mai. Se mer på min instagrambruker: Kethmh

Ps: tenker det snart kommer en konkurranse, er noen gira?

Hva syns du om bildene? Har du instagram?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits