Bølgen

I helgen var jeg og min kjære på kino og så "Bølgen". Noen av dere har muligens hørt om den og kanskje til og med sett den allerede? Jeg har ikke alltid for store forhåpninger til norske filmer, men synes det er viktig at vi ikke bare slipper til utenlandske filmer på lerretet. Vi valgte derfor å bruke lørdagskvelden vår på å se den; og WOW den var bra. Det var verdt både penger og oppmerksomhet. Så til alle dere som ikke har fått sett den enda anbefaler jeg virkelig at dere tar turen! Den var veldig bra. Underholdende, nervepirrende, interessant.

Har du sett/hørt om Bølgen? Er det lenge siden du har vært på kino?

#kino #cinema #bølgen

Ladies Night, baby!

Husker dere at jeg snakket om den nye filmen, The Other Woman, som skulle komme på kino? Jeg ble en av de heldige som fikk billetter til å gå på førpremieren som var på onsdag. Det skulle arrangeres the Ladies Night med rød løper og utdeling av goodiebags i kinosalen. Så da var det ikke annet å gjøre enn ta på seg litt finere klær, og dra med meg min kjekke kinobuddy Maria ut på en super jentekveld. Jeg var spent på om folk hadde valgt å kle seg i coctailkjoler slik som det ble annonsert om, eller om de fleste valgte å gå i hverdagsklær. Det var jo tross alt en (nesten) helt vanlig onsdag! Heldigvis var det ikke bare oss to som hadde valgt å legge bort joggeklærne!!

Det har vært mye reklamer for denne filmen de siste dagene, noe som gjorde at jeg gledet meg som en liten unge til førpremieren. Filmen så både morsom og kjekk ut, og så ut til å være midt i blinken for meg. Et ypperlig avbrekk fra en ellers travel hverdag med eksamenslesing og mindre kjekke gjøremål. Jeg digger skuespillerne som er med i filmen, da særlig Cameron Diaz - som er mest kjent. Hun har vært med i flere gode filmer som jeg har likt godt. (Psst: har hørt at Stian Blipp har hatt et intervju med de tre hovedrollene - som vises på senkveld i kveld!).

Det var mye latter i salen, og jeg tror de fleste koste seg. En liten flue visket meg i øret om at filmen kanskje var litt langtrukken, men selv syntes jeg ikke det. Jeg glemte helt ut tiden, og storkoste meg fra begynnelse til slutt. Jeg kan være enig i at noen deler av den var litt vell overdrevet, men samtidig så følte jeg ikke at det gjorde så mye. Filmen var både morsom og underholdende, og fikk seerne til å le både en og to ganger. Jeg tror ikke jeg røper for mye ved å si at det var en klisjefilm der man kan tenke seg til mye av det som skjer, men jeg syntes likevell at det var en god romantisk komedie. Det som var ekstra kjekt, var å få delta på førpremieren, der folk hadde kledd seg opp og gjort litt mer utav en ellers alminnelig onsdagskveld.

Dere som ikke har vært og sett den allerede; vil jeg anbefale å ta en tur på kino i helgen! Filmen hadde premiere i kveld, og er satt opp flere ganger daglig fremmover. Det var en god kinoopplevelse!

Hva syns du? Har du sett/planer om å se "The Other Woman"?
Har du vært på førpremiere noen gang?

Reklame, egne meninger!

The other woman

De som kjenner meg godt, vet at jeg elsker å gå på kino. Jeg har hatt spesielt to kjekke kinobuddier som jeg har dratt med på kino både i tide og utide, samme hva som egentlig burde vært førsteprioritert. Det var ikke mange grunnene jeg kunne finne for å ikke kunne gå på kino. Verken lekser eller prøver eller eksamen. Kino er jo god motivasjon! Men nå er det faktisk veldig lenge siden sist jeg tok meg tid til en hyggelig kinodate, og det skjer sjeldnere og sjeldnere. Ikke fordi jeg ikke har prioritert det, men fordi det rett og slett ikke har vært noen bra filmer på programmet. En stund måtte jeg nesten gå på kino flere ganger i uken for å rekke å se alle de gode filmene som var på kinoprogrammet. Den gang da!

Nå ser det heldigvis ut til at det er en god film på vei! Filmen "The Other Woman" har snart premiere, og den virker som det perfekte avbrekket i en ellers travel studieperiode. "The Other Woman er årets jentefilm med Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton og danske Nicolaj Coster-Waldau i hovedrollene." Se traileren under for å bli fristet til å se den du også!

Akkurat nå er det en liten konkurranse på gang hos LikenShare, som gjør at jeg er med i trekningen av å få være med på førpremieren. Det hadde passet meg ypperlig! Da hadde jeg selvsagt tatt med meg min kinobuddy Maria♥

Hva syns du om traileren? Skal du se denne filmen på kino?
Hvilken sjanger liker du best?

#theotherwoman

The impossible and intouchable

På noen av mine mange planleggingsrunder i butikkene har jeg hatt tid til å kjøpe litt ikke bryllupsrelatert også. Jeg er, som dere kanskje allerede vet, veldig glad i filmer og tv-serier, og jeg syntes derfor det var på tide med en liten oppdatering av samlingen min. Sesong 9 av One Tre Hill har jeg faktisk ikke sett enda!!! Så den skal jeg kose meg med etter hvert som jeg finner tid til noen episoder. Når det gjelder filmene er både The impossible (film om tsunamien i Sri Lanka i 2004) og De urørlige to filmer som begge er verdt å se. Den ene tristere enn den andre, og et overraskende innhold av humor i den siste. Har du ikke sett noen av dem? Da vil jeg virkelig anbefale deg å gjøre det.

Har du hatt noen nye innkjøp i det siste? Har du sett filmene?

Slice of life

Endelig fikk jeg dratt meg til platekompaniet for å kjøpe den nyeste sesongen av Dexter. Jeg og Olav har sett alle de andre sesongene sammen, og vi kan ikke akkurat stoppe midt i en serie!! Sesong 5 falt ikke i så veldig godt i smak hos oss da, så vi har ikke vært supergira på å fortsette. (Noe som er grunnen til at jeg ikke har skaffet oss sesongen før nå...) Men i går kveld fikk vi kost oss med et par episoder, og de var en hel del bedre enn sesong 5. Det skal bli spennendes å se hva som skjer videre.

Hvilke tv-serier liker du best? Har du sett dexter noen gang?
Har du noen planer for søndagen?

Superlørdag

Er det lørdag, så er det lørdag. Chipsen har funnet veien til skåla og rumpa er godt plantet i sofaen. Nå har jeg planer om å nyte lørdagskvelden med herlig musikal på tv-skjermen. Begynner å bli en del år siden jeg så Fame sist, og tror det kan bli et godt gjensyn.

Hvordan er dine planer for lørdagskvelden? Har du sett fame?

Love actually

Trykk HER for å delta i luke 15.Denne filmen er et must i jula!! Er du ikke enig? Vi koste oss med den i går etter kveldsvakten min på sykehuset. Det er virkelig en av de koseligste julefilmene jeg vet om. Den koseligste julefilmen faktisk!! For når jeg tenker meg om har jeg egentlig ikke noen andre filmer jeg se før jul.

Pleier du å se Love actually før jul? Har du noen filmer du MÅ se før jul?

Trykk HER for å delta i luke 15.
(Personlig almanakk som premie.)

En filmelskers filmtips

Jeg fikk et spørsmål fra en leser om å komme med tips til filmer. Da spesielt med tanke på de beste dansefilmene og jentefilmer. Som de fleste vet, så er smaken som baken. Altså; det er ikke sikkert at alle liker de samme filmene som meg. Men jeg tenkte vertfall at jeg kunne komme med en liten liste over de filmene som jeg kommer på, som jeg har likt godt. Høres det bra ut? Ja, som om jeg bryr meg. Jeg deler dem med dere uansett hva dere ønsker jeg. Her kommer noen filmer som har falt i smak hos meg!

Dansefilmer:
- Step up.
- Step up revolution!!!
- Save the last dance (den første, ikke så veldig nr.2).
- Stick it (går mer på turn enn dans da, men fortsatt veldig bra).
- Dirty dancing.
- Ditry dancing - havana nights.
- Take the lead.
- Greace (musical, gotta love it).
- Bring it on filmene.
Andre jentefilmer:
- The blind side.
- Dear John.
- The vow.
- Mean girls, første der har vært favoritten min i mange år.
- A cinderella story (denne har jeg sikkert sett tusen ganger. Har du ikke fått den med deg så BØR du gjør det).
- Fame - så stemning!!
- Wild child!!
- The notebook.
- Just my luck.
- Going the distance.
- Love and other drugs.
- The ugly truth.
- The holiday.
- The proposal!! (almost forgot)

Ja, jeg er virkelig en filmelsker. Husk at dette var noen dansefilmer + jentefilmer (romantiske, søte og kanskje litt triste filmer...) som jeg kommer på akkurat nå. Jeg liker egentlig det meste av filmer. Spesielt komedier, romantiske filmer, filmer med litt humor i, filmer med hele-spekteret-av-følelser. Nei, jeg kunne fortsatt i evigheter egentlig med å ramse opp filmer jeg har sett og likt. Jeg har også endel andre filmer jeg liker, som action og thrillere, og andre "midt-i-mellom" sjanger. Da f.eks salt, taken, law abiding citizen, osv.

Hva syns du om filmtipsene? Liker du noen av de samme som meg?
Har du noen andre filmer DU liker godt? (Alle sjangrer - jeg blir alltid glad for filmtips.)

Filmanmeldelse - Surviving summerTittel: Surviving summer

Sjanger: Drama, romantikk
Varighet: 88 min

"Greta er en opprørsk 17-årig jente som blir sendt til sine besteforeldre i en søvnig badeby for sommerferien. Hun meddeler umiddelbart sine besteforeldre om at hun har tenkt til å ta livet av seg før hun fyller 18. Med utsiktene til en sommer uten kabel-TV og andre livsnødvendigheter foran seg venter hun bare på en sjanse til å krysse av selvmord på to-do lista."

Min mening om filmen:
Jeg ble positivt overrasket av denne filmen. Jeg elsker jo filmer, spesielt typiske romantiske jentefilmer o.l. Men av en eller annen grunn hadde jeg noen baktanker om at jeg ikke kom til å like denne filmen. Der tok jeg jammen meg feil gitt. Dette var en underholdene og trist film. Den vekket mange følelser, og var faktisk veldig rørendes i mine øyne. Det er nok en typisk film som mange misliker, men jeg som liker det meste av jentefilmer likte den kjempegodt. Så for dere som liker romantiske, litt triste filmer: go for it! Denne anbefales av meg vertfall.

Har du sett filmen?
Hva syns du?

Filmanmeldelse - TakenTittel: Taken
Sjanger: Action/Thriller
Varighet: ca. 90 min

"Den tidligere CIA-agenten Bryan Mills får sitt livs sjokk da han på telefon-kontakt med sin 17 år gamle datter Kim, som er på ferie med en venninne i Paris, får høre at noen har brutt seg inn på deres hotellrom. Jentene er i ferd med å bli kidnappet mens Bryan befinner seg helt hjelpesløs på et annet kontinent. Bryan setter inn hele sitt arsenal av effektive og dødelige ferdigheter og tar opp kampen for å finne Kim og hennes venninne. Kidnapperne skal straffes og han regner med å ha 96 timer på å finne dem før de vil være borte for alltid. Et ubønnhørlig kappløp med tiden er i gang, og det finnes ikke rom for nåde. TAKEN er en intens, adrenalinpumpende ationthriller fra Luc Besson. (...)"

Min mening om filmen:
Jeg syns at dette er en kjekk og underholdende film. Den er spennendes, og jeg kan flere ganger kjenne at hjertet dunker ekstra fort. Det er mye som skjer fra begynnelse til slutt, og det finnes ikke tid til å kjede seg. Eneste negative er kanskje at de fleste kjenner seg igjen i hvordan lignende filmer er - men jeg bryr meg ikke stort om dette. Jeg vil virkelig anbefale filmen til dem som ikke har sett den!

Har du sett filmen?
Hva syns du?

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Mars 2015
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits