The honeymoon

Vi reiste direkte til flyplassen etter bryllupsfesten, med unntak av en liten svipptur hjemmom for å hente bagasjen. Finstasen var fortsatt på, og vi var superklare for en uke på bryllupsreise. På flyet fikk vi gratulasjon over høytaler, stor applaus fra alle passasjerer, og gratis champagne. Det var ikke akkurat det som fristet Olav mest etter å ha vært våken i nesten et døgn - men tanken bak var god!!Vell fremme på det flotte hotellet "Sunprime Miramare Beach" i Rhodos, fikk vi endelig tatt av oss finstasen, og noen timer med etterlengtet søvn.

For en gangs skyld valgte vi å ha All inclusive på turen, med både frokost lunsj og middag inkludert. Er det bryllupsreise - så er det bryllupsreise. Og det er vi veldig glad for at vi bestemte oss for å gjøre. Frokosten var helt himmelsk! Stort utvalg, egg i alle varianter, frukt, yoghurt, brød, pålegg..... Mmmm, får vann i munnen av å tenke på det! Og for ikke å snakke om pausen vi fikk fra sola da det var på tide med lunsj! Stort sett gikk dagene med på å slappe av på hotellområdet. Vi solte oss, spiste god mat, og tok livet med ro. Olav hadde seg et par treningsøkter, men jeg tok meg friheten til å ikke gjøre noe som helst. Den ene dagen tok vi turen inn til Gamlebyen Rhodos for å se oss litt rundt, og spise på restaurant.Hotellet var helt fantastisk. Rett og slett nydelig. Både rommene, bygningene og området rundt.
Snipp snapp snute, så var eventyret ute. Og så levde de lykkelige i alle sine dager!!

Hva syns du om bildene? Har du vært i Rhodos?
Hvor ville du reist på bryllupsreise?

It's official

Æh.... Brevet har kommet i posten, og følelsene er blandet. Navneenddringen etter bryllupet er offisielt godtatt, og jeg har da med skrekkblandet fryd kvittet meg med barndomsnavnene mine. Mine to etternavn er tatt bort, og jeg blir fra nå av hetende Keth Sande. Jeg har i grunnen gledet meg til å få samme etternavn som min kjære, men nå som det hele er blitt en realitet innser jeg at jeg egentlig har blitt svært glad i navnet jeg hadde også. Selv om det alltid har måttet endel forklaringer til for at navnet skulle oppfattes korrekt, kommer det nå til å være unaturlig å ikke måtte forklare så mye lenger. Jeg har alltid måttet si "Keth: k-e-t-h, Mageland: mage(peke på magen)-lanD, Høie: høie med i for iselin, ikke y". Nå derimot blir det bare Keth (den vanlige k-e-t-h) og deretter..... Sande. To stavelser. Æææh, hva har jeg gjort.

Jeg har prøvd å skrive under med det nye etternavnet noen ganger i praksis nå, men det føles ikke naturlig i det hele tatt. Det er ikke alt for lenge siden jeg endelig fikk meg en brukendes signatur - og den er nå blitt godt innøvd. Men men, det er vell ikke annet å gjøre enn å starte prosessen på ny, atter en gang. Det er nok mest min kjærlighet til vaner og rutiner som gir meg alle disse følelsene. Jeg gleder meg til å bruke det nye etternavnet mitt, vise at vi to er blitt mann og kone.

....men det er ikke bare bare å gi slipp heller, kjenner jeg!

Ville du beholdt dit/dine etternavn, eller ville du byttet til mannens?
Har du endret navn noen gang?

Vårt bryllup - del 2 - festen

Det mest logiske ville være å fortsette der jeg slapp sist, altså med selve bilder fra photoshooten, men siden jeg ikke har fått så mange bilder fra fotografen enda - får det heller vente til senere. Så da fortsetter jeg med bilder fra da vi kom tilbake til festlokalet i stedet. Vi valgte å ha bryllupsfesten i kjelleren på kirka, slik at det ikke skulle bli noe stress med å forflytte gjestene fra A til B. I tillegg var det ikke så mange lokaler som hadde plass til så stort antall gjester som vi hadde invitert heller, og jeg hadde ikke lyst til å leie en gymsal. Kirka vi giftet oss i er veldig ny og moderne, og har helt hvite enkle lokaler - noe som passet meg ypperlig med tanke på pynting. Et veldig enkel og fint alternativ!

Siden vielsen vår ikke begynte før 15.30, og vi skulle fotografere litt etterpå, kunne ikke bryllupsfesten begynne før ganske sent på ettermiddagen. Og siden vi hadde fått mange innspill i form av taler, sanger og annen underholdning - var det mye som skulle skje i løpet av kvelden. Viss jeg skulle sagt en ting jeg ville endret på, må jeg si det er nettopp dette; det hadde vært fint å hatt litt bedre tid. Dagen gikk alt for fort! (... og nå i ettertid skulle jeg ønske den varte mye lenge!!)
Vi hadde invitert alle søskenbarn, deriblandt en del yngre, og for at de ikke skulle kjede seg så mye med å måtte sitte i ro til alle serveringene og talene - måtte vi ha litt underholdning som kunne passe dem også. Vi hadde blant annet en tryllekunstner som kom og gjorde litt skøyerstreker, og så hadde vi ordnet med en pinata full av godteri. Det var jo tross alt lørdag!!


Underveis som bryllupsfesten rullet og gikk - hadde vi laget til en liten photobooth der gjestene kunne ta bilder. En stor suksess, og mange kjekke bilder vi kan se tilbake på!

Da kvelden begynte å nærme seg midnatt var det på tide med "brudevals", dans og spretting av bryllupskake. Etterfulgt av enda mer underholdning, lek og sprell.

Kvelden ble avsluttet av fin sang av disse flotte jentene. Deretter var det bare å pakke seg ut av lokalet, si takk og god natt til alle gjestene, og komme seg avgårde til flyplassen.

Dagen var helt perfekt. Tro det eller ei. Jeg hadde trodd jeg kom til å ha mye jeg skulle ønske jeg kunne fikset på underveis - men det skjedde faktisk ikke!! Alt føltes bare helt fantastisk. Om ikke alt gikk som planlagt, så hadde det ikke noe å si - for dagen var bare så full av gode følelser. Dagen gikk over alle forventninger, og var full av kjærlighet, latter og glede. Og jeg må bare si; For noen kjekke mennesker vi har rundt oss. Familie og venner, gjester og hjelpere, bidrog til at bryllupsdagen vår ble den beste dagen i vårt liv!!

Hva syns du om bildene? Ønsker du flere deler fra bryllupet vårt?
Hva vil DU høre mer om?

Trykk her for å lese mer om bryllupet vårt: Del 1 - vielsen.

Vårt bryllup - del 1 - vielsen

I morgen er det tre uker siden den store dagen. Tre uker siden jeg ble gift med den flotte gode mannen min!! Etter flere uker med intens planlegging, skriving av utallige lister, samling på kvitteringer, turing rundt på avtaler - var endelig dagen kommet. Dagen der jeg kunne gi mitt etterlengta JA. Dagen der vi endelig kunne bli mann og kone.

Dagen startet tidlig med lyn og torden, rabalder og brak. Himmelen hadde virkelig åpnet seg, og regnet bare øste ned. Paraply hadde jeg skaffet meg, men den var desverre ikke til stor hjelp. Tanken på at jeg muligens kom til å se ut som en druknet katt hele bryllupsdagen så ut til å være realistisk. Etter noen timer hos frisøren dro vi rett til kirka. I utgangspunktet hadde vi svært god tid, men plutselig var vi litt sent ute. Og tro det eller ei. Til tross for at alle vet at man ikke skal glemme brudebuketten (eller noe annet viktig) - klarte vi nettopp dette. Vi hadde heldigvis ikke kommet langt, og fikk snudd i første og beste rundkjøring.Vell fremme i kirka satt min kjære klar. Kirkeklokkene ble satt i gang. Bandet begynte å spille inngangssangen "Marry you - Bruno Mars", og dørene åpnet seg. Mine kjekke småsøsken var brudepike og brudesven! Se så flotte♥Et søskenbarn av Olav var så grei å lese et bibelvers for oss, (1 kor 13, 4-7), og med sang og musikk fra disse flinke her - ble vielsen komplett. (Sangene vi valgte å bruke var: Gonna make it - Rudi (søk på spotify), How he loves, Säg det igen - Lisa Nilsson, Bare du - Cc Cowboys).

 

Da vi kom ut dørene etter vielsen skinte sola, og det var nesten ikke tegn til regnværet som hadde herjet tidligere på dagen. Lucky us!! De obligatoriske kyssebildene på "kirketrappa" ble tatt, og vi tok turen videre til photoshoot. I mellomtiden ble det satt frem litt kaffe, boller og diverse til gjestene.Hva syns du om bildene? Ønsker du flere deler fra bryllupet vårt?
Hva vil DU høre mer om?

Where to start

Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har så mange bilder! Jeg har bilder fra forberedelser, bilder fra selve dagen, litt bilder fra photoshoot med den fantastiske fotografen vi valgte å bruke. Ja, og så har jeg jo litt bilder fra utdrikkingslaget som ikke er vist, og bilder fra bryllupsreisen. Noen elsker å se bilder, mens andre syns det blir for mye av det gode. Jaja, så er det heldigvis jeg som bestemmer over hva som blir vist her da!

OBS: Viss du delte den store dagen med oss og tok bilder (mange eller få) - blir vi utrolig glade om dere tar dere tid til å legge inn bildene HER.

Er du glad i bilder? Hva kunne DU tenke deg å høre mer om?

HERR og FRU Sande

Da var jeg endelig blitt gift med denne kjekke mannen her!! Nå befinner vi oss på bryllupsreise i herlige Rhodos, og skal nyte noen late dager fremmover. For en fin slutt på sommeren! Oppdateringer om den store dagen får komme senere♥

Har du noen spørsmål knyttet til bryllupet vårt?

Sakte men sikkert

Ting begynner å falle på plass. Håper jeg. Dette er første gang jeg har hatt ansvaret for å planlegge noe så stort. Og det kjenner jeg på meg. Det er gøy! Men det er utrolig mye å tenke på. Hva om jeg har glemt noe viktig? Familie, venner og kjente ønsker å hjelpe, og det setter jeg stor pris på. Men det er ikke alt som er så enkelt å gi fra meg styringa på. Det er mye det ikke er enkelt å gi fra meg..... Jeg er et kontrollfreak uten like. Perfeksjonist. Og jeg må si at det ikke er enkelt å være perfeksjonist når det ikke er mulig at alt blir perfekt. Eller kontrollfreak når jeg faktisk ikke kan ha kontroll over alt. Men så samler jeg tankene i at vi jo blir gift uansett hva som skjer. Uansett hvordan pynten ser ut, eller hvordan gjestene har det.

..... men så var det det da! Neida. Joda.

Har du hatt samme tankene som meg? Er du flink til å delegere oppgaver?

big day coming upÆæh, 17 dager igjen til bryllupet. Og forstatt mye som må ordnes. Blomster. Sanghefter. Sanger. Flere servitører. Kjøreplan. Bordoppsett. (For bare å nevne noen av puntkene på eviglange lista mi)..... Godt jeg endelig har fått ferie slik at jeg kan få tid til alt som må gjøres. Og så skal jeg jo treffe venner og kjente også, innimellom all planleggingen! Snakk om sola - nå må jeg rive med meg penger nøkler og busskort slik at jeg kommer tidsnok til neste avtale. Kino med ei kjekk venninne, før det blir middag hos mormor senere i kveld. Ha en videre fin onsdag, alle søte♥

Er du en stor planlegger? Hva skal du i dag?

Sneakpeak; Bachelorette party

Kjekkeste forloveren min hadde planlagt utdrikningslag for meg på lørdag, til tross for at jeg egentlig skulle arbeide på kvelden. Det var utrolig nervepirrendes å ikke vite hva som skulle skje, og jeg gikk med konstante sommerfugler i magen. Jeg er ikke spontan av meg - men på en slik dag så har man ikke så stort valg. Heldigvis er det bare en dag i livet det er slik, haha. Neida, det gikk veldig fint, selv om jeg liker best å ha kontroll over hva som skal skje til enhver tid. Jeg forventet selvfølgelig det verste, men beste Pia hadde vært snill og planlagt alt veldig godt. Det hele resulterte i en veldig fin dag med både utfordringer, god mat, kjekke jenter, og gode samtaler.

Har du hatt/vært i et utdrikkingslag? Hva tror du forloveren min hadde funnet på for meg?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits