Happiness is on the wayFor et par uker siden kunne vi endelig dele den gledelige nyheten; vi skal bli foreldre. Vi gleder oss veldig, og synes det er stor stas! Jeg er sikker på at vi har en spennende og lærerik tid foran oss, og gleder meg til å møte lillegull i februar. Alle hjerter gleder seg.

Ønsker dere at jeg skal oppdatere dere underveis? Er du gravid?
Eller kanskje du har barn fra før?

#februarbaby #gravid #graviditet #mammablogg

Either you run the day

« Either you run the day, or the day runs you »

Titter innom for å ønske dere en fin lørdag, og ei fortsatt god helg. Jeg tenkte jeg kunne dele litt av hekleriene mine som jeg har heklet på mens jeg har vært borte de siste månedene. Jeg skjønner ikke helt hva jeg gjorde på før jeg lærte meg å hekle!? I helga skal jeg gjøre ferdig et par giraffbestillinger, og mulig jeg får tid til en rask tur innom for å fylle opp garnlageret mitt. Nyter at jeg har frihelg, det er vertfall sikkert.

Hvilke planer har du for helga? Hva er dine hobbyer?

Jeg puster fortsatt...

Hei alle sammen, og takk for sist. Hvordan står det til med dere? Det ble visst et litt lenger opphold etter forrige innlegg enn hva jeg hadde planlagt. Strengt tatt hadde jeg vell ikke planlagt noe som helst. Det bare ble sånn. Årsaken er vell ikke annet enn at det hadde skjedd fint lite de siste månedene. Jeg ble bare plutselig veldig lei av å fortelle dere de samme gamle tingene; at jeg går på jobb, sover, spiser, og ja selvfølgelig; at jeg hekler. Det sistnevnte må man for all del ikke gå glipp av. Så da ble det et langt pust i bakken for min del, da. Egentlig har det vært veldig godt med det pustet i bakken! Men nå hører dere altså fra meg, etter langt om lenge og lenger enn langt. Jeg har det veldig fint. Jeg har hatt en lang og god sommerferie. Har ladet batteriene så godt jeg kan, og er nå tilbake igjen hos de søte små på jobb. Alle kan vell tenke seg noen ekstra uker ferie, så det er ikke noe å legge skjul på, men sånn alt i alt så er det godt å være tilbake på jobb også.

Noe som har skjedd siden sist, er jo at meg og min mann har feiret 2års-bryllupsdag. Bomullsbryllup, er det ikke det det kalles? Hipp Hurra for oss. Vi trives godt i hverandres selskap, han og jeg. Jeg fikk blomster og ble spandert middag på på Big Horn steak house.


Foto: Karoline Rage.

Hvordan har du hatt det i det siste? Har du hatt en fin sommer?

Pust. Det er lørdag!

Åh, så deilig det skal bli med et par dager fri. I dag kunne jeg sove lenge, og endelig ta igjen litt tapt søvn. Denne helgen skal nytes med hekletøy, godis og forhåpentligvis en liten tur viss været holder seg greit. Mannen derimot, skal reise fra meg. Han skal avgårde påskeferie, dessverre. For meg, ikke for han!

Hvilke planer har du for helga? Har du fått påskeferie?
Hvordan skal du tilbringe påsken?

Love has no labels!

Jeg fikk lyst til å dele denne fine videoen med dere. Mange av dere har nok fått den med seg allerede, da den har spredt seg veldig på internett de siste dagene. Jeg syntes den var utrolig koselig, og at det er viktig å tenke på. Love has no label. Love has no gender. Love has no age. Vi er alle forskjellige. Jeg skulle ønske at folk ikke hadde så mange fordommer mot andre mennesker som tar andre valg enn seg selv.

Med dette vil jeg også ønske dere en super tirsdagskveld! Selv skal jeg gjøre meg klar til ukens andre nattevakt. Kjenner jeg meg selv rett er jeg nok litt døgnvill etter jeg har fått sovet noen timer på dagen i morgen. Det pleier som regel å bli slik etter et par nattevakter. Håper bare jeg husker å gå på personalmøte på kvelden.

Har du sett filmen? Hva syns du om den?
Hvordan skal du tilbringe kvelden?

Keep calm and love owls

I går lagde jeg klar noen nye nøkkelringer før jeg gikk på nattevakt. Jeg er helt forelsket i disse uglene! Noen ganger tenker jeg tilbake på og lurer litt på hva det var som gjorde at ugler ble så populære? På samme måte som med barten... Jeg ble vertfall med på trenden, og har elsket det meste med uglemotiv siden.

Hva syns du? Er du glad i ugler?
Har du noen hobbyer?

Live in the momentJeg ser tilbake på bilder fra den herlige helga som var. På lørdagen var vi ute å spiste en god middag på restaurant før vi så "the imitation game" på kino etterpå. Det er lite som slår en god burger på TGIF og en bra film på kino gitt. Filmen kan anbefales til de av dere som ikke har sett den enda!

Her i Bergen har det forresten vært et helt nydelig vær i det siste. Det fikk vi virkelig oppleve på søndag - da vi tok en tur opp til fløyen etter jobb. Vi ble akkurat litt for sent ute til å gå opp mens sola skinte mellom trærne, men det var likevell utrolig fint å gå oppover i den fine vinternaturen. Kaldt og friskt!

Nå som torsdagen snart til til fredag vil jeg ønsker dere alle ei fin helg! Selv skal jeg stålsette meg for ei travel helg på jobb.

Hvilke planer har du for helgen? Må du jobbe i helgen?
Har du vært på kino i det siste?

Psst: jeg har åpnet en etsy-butikk hvor jeg kommer til
å legge ut noen av mine kreative utspill. Ta en titt om du vil!
(Link HER).

Well hello Friday!

Da var det blitt fredag igjen og skuldrene kan senkes. Rumpa er allerede godt plassert i sofaen, og om et par timer kommer ei koselig venninne på besøk. Vi skal nyte fredagen som best vi kan - med taco, tv og kos. Deilig! Jeg ønsker dere alle ei super helg.

Hvilke planer har du for helga? Hva liker du å gjøre når du har fri fra skole/jobb?

Ikke glem å ta en titt på mine kreative utspill (her).
Da hadde jeg blitt veldig glad!

Dream. Create. Inspire.

For tiden blir jeg dratt mellom hekletøyet og perlene. Noen ganger blir jeg sittende uten å gjøre noe som helst, da jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg har mest lyst til. Jeg har opprettet en liten facebook-side for mine kreative utspill. Der kan jeg samle litt av det jeg driver på med - på ett og samme sted. Det hadde vært veldig kjekt viss noen av dere hadde hatt lyst til å følge den! Trykk HER for å komme til "Keths Kreative".

Hva holder du på med for tiden? Har du kommet tilbake til de normale rutinene?

Have a holly jolly christmas!

Håper alle hadde en fin julaften!? Jeg var på jobb på selveste julekvelden, men koste meg veldig med de søte små på sykehuset. Jeg fikk sett Tre nøtter til Askepott og litt av Reisen til julestjernen før jeg måtte avgårde på jobb - så da var julen reddet. Etter jobb ventet julegavene på meg hjemme, før det var i seng etter en annerledes men fin jul. Det var litt rart å være alene hjemme før og etter jobb, og jeg må si at jeg liker aller best å få lov til å være samlet med mine nære og kjære. Men alt i alt har jeg hatt en fin jul så langt! Nå ser jeg virkelig frem til noen dager fri, etter at jeg har jobbet ferdig denne julehelgen.

Hvordan har din jul vært? Hadde du en fin julaften?

Årets kuleste julegaver

Det er vell ikke bare jeg som har opplevd å være ute et sted, på handletur for eksempel, og så oppdager du at mobiltelefonen kun har 5% batteri igjen. For ikke å snakke om at det er nettopp disse gangene du må ha tak i noen som du skal treffe, da dere ikke har rukket å avtale møtested eller tidspunkt. I slike situasjoner er det en lifesaver om man har en slik her i vesken:


Dette er en Joosa powerbank; en on-the-go-lader som rommer strøm til flere ladinger av din enhet. Når mobilen nærmer seg tom for strøm, og du ikke er i nærheten av en stikkontakt, er det så enkelt som å koble den til denne i stedet - og så får du ladet mobilen din der og då. Skulle virkelig ønske at det lå en slik en under treet i år.

For ikke å snakke om det jeg tror må være årets tøffeste julegave. Det er ikke alltid like lett å finne på gode julegaver. Særlig ikke til gutter, da både når det er snakk om fedre, brødre, kjæresten eller kompiser generelt. Selv har jeg begynt å bli lei av å gi sokker og penger i gave, selv om det er nyttig både det ene og det andre. Så kjenner du noen, som kanskje er litt for glad i å sove, har jeg et tips om denne kule julegaven:

Se på den stilige vekkerklokken her? Det er en LEGO-vekkerklokke som man kan få i ulike figurer, blant annet som Batman eller Darth Vader. Alarmen kan stilles inn som enten en helt vanlig alarm, eller der radioen kommer på. Man kan selvfølgelig "snooze" alarmen viss det frister med noen minutter ekstra på øyet. Denne falt virkelig i smak for meg. Jeg skulle ønske de hadde hatt denne i noen jentefigurer også, da enten som en prinsesse eller kanskje en annen disneyfigur. Da hadde jeg definitivt lagt en slik en under treet, til glede for min søte lillesøster. Kanskje du kjenner noen som kunne hatt bruk for en slik?

Hva syns du julegavene over? Har du kommet på noen geniale julegaver du skal legge under treet?
Hva ønsker du deg av julenissen i år?

Reklame

Vinn personlig almanakk!

Ikke glem at du kan vinne PERSONLIG ALMANAKK! Trykk HER, HER, eller HER for å delta! Trekker vinner på fredag!

Dette innlegget kan ikke kommenteres!

Vinneren av gavekort hos Caseapp.no...

.... ble Maria Larsen. Gratulerer så mye! Jeg skal sende deg en mail med gavekort-koden, slik at du kan være raskt ute med å kjøpe en kjempefin julegave enten til deg selv eller en venn!

Til dere andre som desverre ikke vant gavekort i denne omgang (jeg skulle veldig gjerne gitt et til hver og en av dere): husk at du kan få 20% rabatt hos Caseapp ved å benytte dere av rabattkoen KETHS20.

Dette innlegget kan ikke kommentes.
Trykk på linkene for å delta i kalenderluke 6 eller kalenderluke 7.

Vinn gavekort à 299,- (caseapp.no)

Trykk HER, HER eller HER for å delta i konkurransen om å vinne gavekort à 299,- fra Caseapp.no.

PS: Jeg har også fått gleden av å dele en rabattkode med dere lesere. Rabattkoden KETHS20 gir dere 20% avslag på hele bestillingen, og er gyldig til og med 18.desember. For dere som ikke har hørt om Caseapp før, er det en nettside som selger både deksler og såkalte skins til din mobil, data eller ipad.

Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!

Crocheting makes me happy

Jeg tar fram heklenåla så ofte jeg kan for tiden. Det er så utrolig mye fint man kan lage!! Nå har jeg nettopp begynt å arbeide på et nytt babeteppe, så får jeg se hva jeg finner på etter det.


Har du en hobby som gjør deg glad? Hva liker du å gjøre på når du har fri?

#bildeshoutnovember

Show your talent!

Jeg er medlem hos likenshare (bli medlem her), og har i den forbindelse fått lov til å smake disse nydelige dumle-slikkepinnene. Dumle har for tiden en konkurranse gående, som går ut på at deltakerne skal dele et bilde eller en video av sitt talent! Som premier blir det delt ut blanet annet deilige produkter fra dumle, samt Go Pro kameraer!! Her er link til konkurransen. Selv har jeg deltatt med en av mine hekla kreasjoner. Trykk HER viss du har lyst til å se (og kanskje stemme på) mitt bidrag.

Har du et talent du har lyst til å delta med? Eller kanskje du har deltatt allerede?
Liker du dumle?
Er du medlem hos Likenshare?

 

 

Cheers to the freakin' weekend

... bare ikke helt enda. Jeg har to vakter igjen på jobb før det er helg. Og det ser jeg virkelig frem til etter en travel uke!

Jeg får ikke helt med meg hvor tiden blir av. Jeg føler jeg nettopp startet i ny jobb, og føler ikke det er så alt for lenge siden det var sommer... Realiteten derimot, er at det er hele fire måneder siden jeg begynte å arbeide på barneklinikken. For ikke å snakke om at det faktisk bare er et par måneder igjen til julaften!! Når skal jeg få tid til å kjøpe julegaver?

Jeg som trodde jeg skulle ha så mye fritid nå som jeg har gått ned til 75% stilling.

Har du det travelt for tiden? Hva skal du i helgen?
Er du overrasket over at det ikke er lenge til jul?

You'll find me chasing the sun!


En uke nede i varmen er over. Alt for lite. Tre uker hadde kanskje vært nok. Pizza margerita, spaghetti carbonara, chicken shish kebab. Twister. Basseng. Strand. Sol. Åh, jeg savner det allerede! Skulle virkelig ønske at det var sol og sommer hele året!

(...og så er jeg en smule misunnelig på alle som skal ha høstferie nå. Kos dere!!!)

Har du vært i utlandet i det siste? Hvilken årstid er din favoritt?
Hva skal du gjøre i høstferien?

You light me up inside

Jeg har vært så heldig å få bli en av LikenShare sine ambassadører for DAB-radio, og fikk derfor tilsendt denne fine radioen fra Pure for et par måneder siden. Jeg har blitt såå glad i den i sommer. Den er utrolig fin å se på, enkel å bruke, og har mange av funksjonene jeg hadde sett frem til med en digitalisert radio. Favoritten er selvfølgelig displayet på den, hvor navnet på sangene som spilles kommer opp. Det gjør det enkelt å finne igjen sangene jeg liker, når jeg har lyst til å høre dem på repeat!!

Det eneste jeg har savnet med radioen i sommer, er at jeg skulle ønske jeg kunne ta den med meg ut i sola. Heldigvis har denne radioen fra Pure plass til et oppladbart batteri, så for å kunne dra meg med radioen hvor enn jeg vil er det bare å gå til innkjøp av et slikt batteri.

 
Tittelen er tatt fra sangen "Shower" av Becky G (som er en sang jeg har fått sansen for ved å høre på denne fine DAB-radioen min).

Bli medlem av LikenShare du også, for å få muligheten til å teste nye produkter helt gratis og/eller bli ambassadør for LikenShare sine samarbeidspartnere. (Trykk HER for å melde deg inn, eller lese mer).

Har du lyst til å bli medlem av LikenShare du også

Pleier du å høre på radio? Hva liker du å høre på?
Hva liker du best med DAB-radio?

Sponset innlegg, egne meninger.

Little miss busy

Nå er høsten på vei for å bli. Noen av dere har allerede begynt på skolen igjen, mens for andre venter skolestart rett rundt hjørnet. Selv synes jeg det er veldig rart å tenke på at det ikke blir noen skolestart. Jeg skal, for første gang på lenge, ikke tilbake til vante rutiner med forelesninger, lekser, og det sosiale som følger med. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda, at jeg ikke skal tilbake på skolebenken i år.

Jeg håper dere alle har hatt en fin sommer. Enten dere har reist mye rundt, eller dere har brukt tid på sommerjobb slik som meg! Jeg håper at opplevelsene har vært mange, at turer til utland og innland har stått til forventningene, og at dere har hatt mye tid til venner og familie♥ Selv har jeg blant annet, innimellom all jobbingen, rukket både to bryllup, et utdrikkingslag, en båttur, et par familiemiddager og å lære meg å hekle. (Men jeg er veldig glad for at jeg har en toukers ferie å se frem til i september).

Hvordan har din sommer vært? Har du reist noe sted på ferie?
Ser du frem til å komme tilbake i vante rutiner?

Life is better in flip flops

Det er ikke mulig å bruke stort annet enn flip flops om dagen. Til og med når jeg går til jobb kl.06 om morgenen, er det ikke mye som skal til før det blir for varmt. Det er helt herlig å tenke på at dette er Norge, folkens. Helt sykt. Det er en stor trøst at det er så fint vær her i Norge, når jeg må arbeide hele sommeren. Da hjelper det at man kan sette seg ut i sola en liten stund før/etter jobb, spise masse is, eller rett og slett bare gå en liten tur i finværet. Åh, jeg nyter det♥ Jeg håper varmen fortsetter, og varer i hele sommer...

Trenger ikke reise til Syden når været er så bra som nå!!

Hvordan har din sommer vært så langt? Har du vært på reisefot?
Eller nyter du finværet mellom jobbing slik som meg?

Keep calm and sparkle

For en stund siden måtte jeg gå til innkjøp av ny mobiltelefon, noe som også medførte et behov for nye deksler og nytt utstyr. Det skal ikke være bare bare å gå fra en type til en annen. Anyways! Nå har det seg slik at jeg har skaffet meg to nyheter til mobilen. Begge tilbehørene kommer fra Incover, som er en nettside jeg oppdaget for en stund siden, med godt utvalgt til både Iphone-modeller og blant annet til samsung, HTC, Nokia og Huawei.


(Bilde//link til produktet)

Jeg hadde et glitrende deksel, i svart, til min gamle mobiltelefon, noe som raskt ble en stor favoritt. Så denne gangen hadde jeg lyst til å prøve meg på et sølvfarget et i stedet. Regner med at dette kommer til å bli flittig brukt i tiden fremmover. Dersom du er på jakt etter deksler til samsung s4 kan du ta en titt her.

Jeg har også lenge hatt lyst til å skaffe meg et sportsarmbånd til mobilen min, som jeg kan bruke når jeg trener. Det er så upraktisk å bruke mobilen til musikk, når jeg ikke har noe sted å legge den fra meg underveis i løpet av treningsøkten. Viss jeg skal jogge på tredemølla er det ikke så farlig, men ønsker jeg å jogge ute, eller blant annet ved styrketrening på apparater eller med løsvekter/stang - er det ikke lett å vite hvor jeg skal legge den fra meg. Jeg fikk testet sportsarmbåndet på treningssenteret her en dag, og er veldig fornøyd. Det var veldig uvant å ha noe rundt armen, men det tror jeg bare er en vanesak jeg fort blir vant med. Du kan finne sportsarmbåndet og annet sportsutstyr her.


(Bilde//link til produktet)

Så disse her to ser jeg veldig frem til å bruke fremmover. Nå som det har vært så fint vær i det siste, bør jeg kanskje ikke komme med så mange flere unnskyldninger før jeg kommer meg ut på en liten treningsøkt heller!!

Hva syns du om glitterdekselet? Har du prøvd å bruke sportsarmbånd til mobilen noen gang?
Har du mye deksler og/eller utstyr til din mobiltelefon?

 

I might be your nurse someday...

Eksamener og bachelor ble bestått, og jeg kan nå kalle meg selv for sykepleier!! WOW. For en følelse.

I dag har jeg hatt min første vakt på sykehuset som ferdig utdannet. Det jeg hadde oppfattet som en kort dag med omvisning på avdelingen, viste seg å være en vanlig dagvakt på jobb. Jeg ble litt overrumplet, men samtidig føltes det godt å bli kastet ut i det også. Å være helt ny vil nok alltid være litt skummelt. Jeg har fått et positivt bilde av Barneklinikken som arbeidsplass, og ser frem til noen måneder der fremmover.

Hvilke planer har du for sommeren? Har du skaffet deg sommerjobb?
Syns du det er skummelt å være ny?

Er du hekta på radio?

Flere av dere har kanskje fått med seg at jeg elsker å høre på radio. Om morgenen trenger jeg at det er stille og rolig, men når jeg har våknet til litt og er på vei til skole, på trening, eller generelt på kveldstid - har jeg ofte radio på som underholdning. Til og med når jeg arbeider med skolearbeid må ofte radioen stå på. Nå har det seg slik at jeg klarte å knuse min kjære mobiltelefon, og måtte gå til innkjøp av ny. Til min store frustrasjon og skuffelse; manglet den nye mobilen FM-sender! Jeg ble helt fra meg og må si meg overrasket over at nye modeller plutselig ikke har denne funksjonen!! (Med unntak av viss man ønsker å bruke mobildata for å høre på internettradio da). Da jeg ikke lenger har radio tilgjengelig hele døgnet, har desverre radiovanene mine dabbet av. Men jeg håper jeg snart får gjort noe med det!

Selv om jeg savner at mobiltelefonen min har radio, er det kanskje i og for seg greit. Nå er det jo snakk om den såkalte DAB-radioen som skal overta markedet. Det er jo ikke vits å gå til innkjøp av vanlig FM-radio, når det om kort tid kun er DAB-radio man kan bruke. Hva vil egentlig DAB-radio si, lurer du kanskje på da? DAB-radio vil si at norsk radio skal bli digitalisert. Du vil få tilgang til alle de kjente radiokanalene, sammen med en rekke nye. Digital radio gir en bedre radiopplevelse med klar lyd uten skurr, og i tillegg vil programmene bli supplert med blant annet relatert tekst. Det vil si at vi blant annet blir opplyst om hvilken artist som spiller, og hva sangen heter. Det er i mine øyne helt genialt, da jeg ikke har tall på hvor mange ganger jeg har hørt en bra sang - men ikke funnet den igjen, fordi jeg ikke fikk med meg navnet på sangen. (Bare den funksjonen i seg selv er nok til at jeg ønsker å skaffe meg en DAB-radio).

Personlig kunne jeg tenke meg å gå til innkjøp av radioen du ser under, fra PURE, for igjen å ha mulighet til å høre på radio. Radioen fra PURE synes jeg er veldig fin, samtidig som den virker til å være enkel å stille inn og lett å vite hvilken kanal man befinner seg på. (Skjermfeltet gjør det også enkelt å se hvilken sang som blir spilt). Radioen fra GENEVA falt også i smak hos meg, særlig designmessig, men den ser ikke fullt like enkel ut å stille inn.

Pleier du å høre på radio? Hva liker du å høre på?
Hvilket forhold har du til DAB-radio?


Du får mer radio med #digitalradio

Siste innspurt

Det ene topper det andre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på alt en gang. Tiden flyr, og jeg har det travelt med å rekke i mål i tide. Jeg har endelig hatt min aller siste skriftlige skoleeksamenen (på ubestemt tid), og det føles helt utrolig herlig. Eksamenen gikk bra. Håper jeg. Tror jeg. Samtidig har jeg bacheloroppgaven hengende tungt over skuldrene. Det føles som om jeg bærer på alt for mange kilo. Mer enn jeg kan tåle. Men i mål, må jeg jo komme på et visst tidspunkt.

Det er helt uvirkelig å tenke på at jeg, om under en måned, er ferdig på sykepleien. Ferdig utdannet sykepleier! Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg holder meg frisk de neste ukene, og stålsette meg mot en forhåpentligvis bestått bacheloroppgave... Ønsk meg lykke til!

Hva skjer hos deg for tiden? Har du det travelt?
Har du hatt/skal du ha eksamen?

Let's give them something to taco'bout!

Lader opp til kveldsvakt med nydelig taco-lunsj og en episode Homeland. Mmmm. Håper alle får en fin dag, og at dere har hatt en god start på uka.

Hvilke planer har du for dagen? Har du dratt av en god spøk i dag?

Bits and pieces!

....... nooooooo! Er dette virkelig mulig? Jeg som har vært så flink å passe på min kjære Samsung. Vært så forsiktig. Den var så og si fri for riper, bakdekselet var finere en de fleste jeg vet om, og det er ikke mange gangene den har vært nedi gulvet. Et lite støt i bakken var alt som skulle til. Tenk viss ditt, tenk viss datt. Hadde det bare hjulpet. En generelt ikke så topp dag, ble en hel del hakk dårligere av å se skjermen gå i tusen knas i går! Livets tilfeldigheter ass.

Har du opplevd å få mobilskjermen knust? Hvordan har du hatt det i det siste?

Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?En god bok i fanget. Noe godt i skåla. Slik ser min søndag ut! Ha en fin dag, søte dere.

Hvordan har helgen vært? Hvordan ser din søndag ut?

Keep calm and enjoy the weekendDa var det blitt fredag igjen. Herlig! Jeg har nå hatt en uke praksis i psykiatrien, på en avdeling for pasienter med spiseforstyrrelser. Jeg syns det er utfordrendes men interessant, og jeg trives godt så langt - både med ansatte og pasienter. Nå skal jeg jobbe litt med bacheloren min (som har ligget bortgjemt den siste tiden), før jeg tar meg en etterlengtet helg! Jeg håper at alle dere også får en super helg, med avslapping og moro. 

Hvordan har din uke vært? Har du noen planer for helgen?

Make your dreams come true

Endelig. Etter flere uker med venting har jeg endelig fått tilbud om og takket ja til min første jobb som ferdig utdannet sykepleier. Jeg var på tidenes jobbintervju for noen uker tilbake, og har etter det oppdatert mailen min utallige ganger hver dag i håp om å finne et svar. I går var dagen endelig kommet; Jeg fikk tilbud om sommervikariat på Barnkeklinikken her på Haukeland. Åh, så spennendes.

 

Helt siden jeg bestemte meg for å bli sykepleier, og kanskje enda tidligere - har jeg hatt et ønske om å arbeide med barn. Lenge var drømmen å bli barne- eller kreftsykepleier, men som noen kanskje har fått med seg har jeg den siste tiden også fått et økende ønske om å etterutdanne meg til å bli jordmor. Det er heldigvis slik at jeg har god tid til å bestemme meg for hvilken etterutdanning jeg skal ende opp med, og med tanke på at drømmen om å bli barnesykepleier har vært tilstede over lang lang tid - føles det for meg naturlig å arbiede med denne pasientgruppen først. Det er fullt mulig at jeg plutselig finner ut at det er for tøfft for meg, hvem vet?

Jeg ser frem til sommeren jeg har i møte, og gleder meg til å se hvordan jeg trives på Barneklinikken. Jeg håper jeg får mange erfaringer og at sommeren blir spennendes og lærerik. Det gjør den nok!!

Har du skaffet deg sommerjobb? Hva drømmer du om?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits