Jeg puster fortsatt...

Hei alle sammen, og takk for sist. Hvordan står det til med dere? Det ble visst et litt lenger opphold etter forrige innlegg enn hva jeg hadde planlagt. Strengt tatt hadde jeg vell ikke planlagt noe som helst. Det bare ble sånn. Årsaken er vell ikke annet enn at det hadde skjedd fint lite de siste månedene. Jeg ble bare plutselig veldig lei av å fortelle dere de samme gamle tingene; at jeg går på jobb, sover, spiser, og ja selvfølgelig; at jeg hekler. Det sistnevnte må man for all del ikke gå glipp av. Så da ble det et langt pust i bakken for min del, da. Egentlig har det vært veldig godt med det pustet i bakken! Men nå hører dere altså fra meg, etter langt om lenge og lenger enn langt. Jeg har det veldig fint. Jeg har hatt en lang og god sommerferie. Har ladet batteriene så godt jeg kan, og er nå tilbake igjen hos de søte små på jobb. Alle kan vell tenke seg noen ekstra uker ferie, så det er ikke noe å legge skjul på, men sånn alt i alt så er det godt å være tilbake på jobb også.

Noe som har skjedd siden sist, er jo at meg og min mann har feiret 2års-bryllupsdag. Bomullsbryllup, er det ikke det det kalles? Hipp Hurra for oss. Vi trives godt i hverandres selskap, han og jeg. Jeg fikk blomster og ble spandert middag på på Big Horn steak house.


Foto: Karoline Rage.

Hvordan har du hatt det i det siste? Har du hatt en fin sommer?

7 kommentarer

Karoe

06.08.2015 kl.11:37

Har vært lite blogging på meg også i det siste, savner det, men vet ikke om jeg skal starte igjen eller ikke..

Har hatt det veldig bra i det siste og en veldig bra sommer! :-)

Carina

06.08.2015 kl.11:58

Gratulerer med 2 års bryllupsdag :) Dagene har bare gått til å nye ferien, noe som er helt ok. Siden det snart er tilbake til de gamle rutinene :)

Lydia

06.08.2015 kl.16:22

Er sååå godt å se at du er tilbake! ♥ Savna blogginga di! ♥

Keths!

11.08.2015 kl.20:43

Karoe: Nei det er ikke så lett å bestemme seg for. Men jeg tror jeg kan ha litt å fortelle om fremmover, så vi får se hvordan det blir!

Keths!

11.08.2015 kl.20:43

Carina: Tusen takk for det! Det er viktig å nyte ferien mens man har den ja :)

Keths!

11.08.2015 kl.20:44

Lydia: Så kjekt å høre Lydia! Det ble en litt vell lang pause på meg ja ;) Men nå skal jeg prøve å oppdatere dere litt oftere :)

Chris Martin

26.09.2015 kl.16:00

Så fine dere er! Jeg og min mann har også vært gift i litt over 2 år ;)

Keths!

29.09.2015 kl.08:57

Chris Martin: Takk for det :D gratulerer til dere!! :)

Skriv en ny kommentar

Sponsorer
Design av Karoe
hits