Årets kuleste julegaver

Det er vell ikke bare jeg som har opplevd å være ute et sted, på handletur for eksempel, og så oppdager du at mobiltelefonen kun har 5% batteri igjen. For ikke å snakke om at det er nettopp disse gangene du må ha tak i noen som du skal treffe, da dere ikke har rukket å avtale møtested eller tidspunkt. I slike situasjoner er det en lifesaver om man har en slik her i vesken:


Dette er en Joosa powerbank; en on-the-go-lader som rommer strøm til flere ladinger av din enhet. Når mobilen nærmer seg tom for strøm, og du ikke er i nærheten av en stikkontakt, er det så enkelt som å koble den til denne i stedet - og så får du ladet mobilen din der og då. Skulle virkelig ønske at det lå en slik en under treet i år.

For ikke å snakke om det jeg tror må være årets tøffeste julegave. Det er ikke alltid like lett å finne på gode julegaver. Særlig ikke til gutter, da både når det er snakk om fedre, brødre, kjæresten eller kompiser generelt. Selv har jeg begynt å bli lei av å gi sokker og penger i gave, selv om det er nyttig både det ene og det andre. Så kjenner du noen, som kanskje er litt for glad i å sove, har jeg et tips om denne kule julegaven:

Se på den stilige vekkerklokken her? Det er en LEGO-vekkerklokke som man kan få i ulike figurer, blant annet som Batman eller Darth Vader. Alarmen kan stilles inn som enten en helt vanlig alarm, eller der radioen kommer på. Man kan selvfølgelig "snooze" alarmen viss det frister med noen minutter ekstra på øyet. Denne falt virkelig i smak for meg. Jeg skulle ønske de hadde hatt denne i noen jentefigurer også, da enten som en prinsesse eller kanskje en annen disneyfigur. Da hadde jeg definitivt lagt en slik en under treet, til glede for min søte lillesøster. Kanskje du kjenner noen som kunne hatt bruk for en slik?

Hva syns du julegavene over? Har du kommet på noen geniale julegaver du skal legge under treet?
Hva ønsker du deg av julenissen i år?

Reklame

5 kommentarer

Thea Mariel

17.12.2014 kl.09:25

jeg har heldigvis kjøpt gaver som jeg vet folk blir fornøyd med i år, alltid et dilemma!

Keths!

17.12.2014 kl.18:17

Thea Mariel: Ja, det er ikke bare bare å finne noe alle liker ;)

Tilla Celine

18.12.2014 kl.09:07

Vi har den Dart vader klokken i klasserommet! :D

Keths!

18.12.2014 kl.14:52

åh, så stilig da! det var en god ide :)

anastasia

23.12.2014 kl.20:50

den der strøm greia hørtes ganske spennende ut da :D

Keths!

23.12.2014 kl.22:54

anastasia: Ja ikke sant? Helt genialt når man går tom for strøm hele tiden. Tror jeg må gå til innkjøp av en slik en!!

Skriv en ny kommentar

Sponsorer
Design av Karoe
hits