Frister det med solpass på 400,-?

.. for dette er nemlig mulig akkurat nå! Det eneste du trenger å gjøre er å stikke innom Ellisiv sin helt supre blogg og delta i konkurransen hennes! Hun skal kåre en vinner ikveld, så du bør ikke nøle...

Og hvem kan si nei takk til solpass på hele 400,-? Det hadde vertfall ikke jeg gjort. Nå etter denne lange og kalde vinteren hadde jeg gledelig tatt imot noen gratis timer med soling. Da hadde jeg kanskje lignet litt mindre på et spøkelse. Det hadde vært en fordel ikke bare for meg, men alle dem som blir skremt!

Trykk på bildet for å komme til konkurransen, eller på navnet for å komme til toppen av bloggen!

Ellisiv har en utrolig bra blogg! Hun blogger om mote, og dette gjenspeiler seg i de moteriktige klærne hennes. Hun skriver på en morsom måte, og engasjerer leseren til å faktisk lese hele innlegget! Og jeg må innrømme at det er det ikke mange bloggere som får meg til å gjøre vertfall! Ikke nok med det, men hun har et enkelt og flott design, og pryder innleggene med flotte bilder og sanger.

Dersom du ikke er en av hennes lesere vil jeg sterkt anbefale deg å bli det! Samme om du har tenkt å delta i konkurransen eller ikke. Den er verdt all oppmerksomhet den kan få :)

Leser du bloggen til Ellisiv?
Har du deltatt i konkurransen?

Eller har du gitt opp, siden du (som meg) aldri vinner noe som helst? Ha en flott onsdagskveld uansett!

3 kommentarer

mmarika.com

10.03.2010 kl.18:23

ha en kjempe fin kveld:)

Tonje

10.03.2010 kl.18:36

Aldri vært innom den bloggen tror jeg :) Men lykke til iallefall!

Katrine

10.03.2010 kl.18:56

sv; Takk! Det var koslig å høre ^^,

Er Photoshop jeg bruker ja.

Skriv en ny kommentar

Sponsorer
Design av Karoe
hits